Wij zijn u graag van dienst: 085 30 36 724

Investeren in een bedrijf

Hoe werkt het?

Bent u als investeerder op zoek naar potentiële ondernemers met ambitieuze plannen en doorgroeimogelijkheden? Wilt u uw kapitaal op een goede manier investeren en ervoor zorgen dat u rendement behaalt? Geïnteresseerde investeerders kunnen bij Matchinvest op zoek naar ambitieuze ondernemers met uitdagende plannen voor innovatie en groei. Ondernemers die op zoek zijn naar kapitaal om hun plannen te verwezenlijken.

Matchinvest is een online platform waar ambitieuze ondernemers zich kunnen presenteren aan een groep serieuze investeerders op een professionele en informele manier. Als investeerder kunt u op een ongedwongen manier kennismaken met deze ondernemers. Dat kunnen starters zijn die net komen kijken, maar ook ondernemingen die vooral willen groeien en wellicht nieuwe producten willen lanceren op de markt. Deze ondernemers hebben één ding gemeen: ze hebben extern kapitaal nodig om hun ideeën te verwezenlijken.

Investeren

U kunt zich gratis inschrijven bij Matchinvest, waarna u opgenomen wordt in het investeerdersbestand. Er zijn pas kosten verbonden als u besluit om te investeren. Zo kunt u op een vrijblijvende manier rondkijken en zien of er wellicht een interessante match voor u tussen zit. Alle ondernemers nemen een korte pitch op waarin zij uitleggen welke plannen zij hebben en hoe uw kapitaal in het plaatje past. Op basis hiervan krijgt u de nodige informatie over de branche, het product en het verdienmodel. Indien u geïnteresseerd bent in een bepaalde case, kunnen we u van meer informatie voorzien.

Zo ziet u maar dat investeren erg eenvoudig is bij Matchinvest. Interessante ideeën worden op een informele manier samengebracht met u als investeerder. Zo kunt u uw kapitaal op een verantwoorde manier investeren in een bedrijf. Of u nu op zoek bent naar een bedrijf om alleen kapitaal in te investeren voor rendement of dat u een grotere rol wilt spelen en een coachende aanpak wilt hanteren, bij Matchinvest vindt u het allemaal.