Wij zijn u graag van dienst: 085 30 36 724

Nieuw product lanceren

Matchinvest maakt het mogelijk

Als ondernemer is het belangrijk dat u blijft groeien en ontwikkelen in innovatie om een goede positie op de markt te behouden. Of u nu starter bent of al enige tijd ondernemer bent, groeien is essentieel. Nieuwe ideeën en enthousiaste plannen kunnen leiden tot het ontwikkelen van een nieuw product. Een product dat u graag wilt lanceren op de markt. U komt echter kapitaal tekort. Dit kapitaal kunt u verwerven bij Matchinvest. Het enige wat wij nodig hebben, zijn enthousiaste ondernemers met ambitieuze plannen om zo investeerders aan te trekken.

Een match van ondernemen en investeren

Een perfecte match tussen ondernemers en investeerders, dat is wat Matchinvest u biedt. Ons netwerk bestaat uit ambitieuze ondernemers met vooruitstrevende plannen en geïnteresseerde investeerders met voldoende kapitaal. Als ondernemer kunt u zich eenvoudig presenteren aan investeerders. Onze investeerders zijn allemaal op zoek naar ondernemers en bedrijven om in te participeren. Niet alleen als starter kunt u bij ons terecht, maar ook ondernemingen die willen groeien en wellicht met een nieuw product de markt op willen, kunnen bij Matchinvest de juiste investeerder vinden.

Tijd en geld

Een nieuw product lanceren kost niet alleen een hoop tijd, maar ook geld. Er is kapitaal voor nodig om nieuwe producten te ontwikkelen en op de markt te brengen. In de huidige tijd is het wat moeilijker geworden om zelf voldoende kapitaal te hebben, waardoor het ontwikkelen en lanceren van nieuwe producten lastig is. En dat terwijl u toch moet blijven vernieuwen om uw positie te behouden op de markt. Een investeerder met voldoende kapitaal biedt dan uitkomst. Bij Matchinvest kunt u op zoek gaan naar de juiste investeerder. Een investeerder die u kan helpen uw dromen te verwezenlijken en u wellicht bijstaat in uw ambitieuze zoektocht. En wie weet waar die samenwerking toe kan leiden.