Wij zijn u graag van dienst: 085 30 36 724

Werkkapitaal

Groeien met Matchinvest

Ondernemers hebben vaak één ding gemeen: ze willen groeien! Of u nu een starter bent en net op de markt komt met vernieuwende ideeën of dat u al een gevestigde ondernemer bent en wellicht wilt groeien in een andere richting, ontwikkeling is nodig om op de markt te blijven. Ontwikkeling zorgt ervoor dat u als ondernemer een goede positie blijft houden op de markt. Om te kunnen groeien, is echter werkkapitaal nodig. Kapitaal dat u wellicht niet altijd zelf op voorraad heeft.

Om te groeien is geld nodig. Sommige ondernemers zijn enkel op zoek naar koud geld van een investeerder, maar anderen zijn tevens op zoek naar een klankbord. Het werkkapitaal geeft een idee van het aantal financiële middelen dat een bedrijf heeft om op korte termijn noodzakelijke uitgaven te doen om het bedrijf draaiende te houden. Op dit moment hebben juist veel (bestaande) bedrijven een tekort aan werkkapitaal. Ook wanneer u grote groei nastreeft, heeft u daar wellicht niet voldoende kapitaal voor. Bij Matchinvest kunt u op een informele manier aan kapitaal komen door middel van investeerders.

Een breed netwerk

Door middel van een breed netwerk zorgt Matchinvest ervoor dat ondernemers kunnen worden gekoppeld aan geïnteresseerde investeerders. Op deze manier kunt u op een snelle manier aan voldoende kapitaal komen om die groei te verwezenlijken. Zo kan het zijn dat u enkel gebruik wilt maken van een financiering, waarbij de investeerder vooral op de achtergrond blijft, maar het is ook mogelijk om ondersteuning te vragen en de investeerder een coachende rol te laten spelen. Zeker wanneer u een starter bent, kan dit een helpende hand bieden. Bij Matchinvest laten we aangesloten investeerders kennis maken met enthousiaste ondernemers en hun plannen om zo interessante investeringen mogelijk te maken. Zo wordt ondernemen een stuk eenvoudiger!