Wij zijn u graag van dienst: 085 30 36 724

U bent een investeerder

Bent u als investeerder geïnteresseerd in ambitieuze ondernemers met uitdagende plannen? Ondernemers die kapitaal zoeken om hun businessplannen te verwezenlijken? Dan is Matchinvest mogelijk een interessant platform voor u.
Matchinvest ontvangt plannen van ondernemers die hun plannen aan ons kenbaar maken. Daar waar de ondernemer een onderbouwde verklaring heeft voor zijn/haar kapitaalbehoefte wordt de case door ons toegelaten in het platform.

Werkwijze

Van alle interessante cases - welke binnen door u aangegeven selectie vallen - ontvangt u een korte introductiepitch. Daarin vindt u informatie over de branche, het product (of dienst) en het verdienmodel. Daarnaast worden ook kernachtig de toekomstplannen en de reden van de kapitaalbehoefte omschreven.

Bent u geïnteresseerd in een case, dan kunt u dat aangeven en kunnen we u van meer informatie voorzien. Vaak wel onder geheimhouding. Bent u na het analyseren van de informatie nog steeds geïnteresseerd dan brengen wij u vrijblijvend in contact met de ondernemer. Onze regionale partner zal de gesprekken tussen u en de ondernemer begeleiden..

Wilt u vrijblijvend opgenomen worden in ons investeerdersbestand en wilt u de pitches van de ondernemers ontvangen, neemt u dan even contact met ons op.

Om een betere match te kunnen maken, vragen wij u om het investeringsprofiel in te vullen. Zoat wij weten waar u intresse(s) naar uit gaat. Het vraagt slechts 3 minuten van u tijd.

Download hier het formulier investeringsprofiel en stuur deze per post of per e-mail naar ons toe, zodat wij u op kunnen nemen in ons investeerdersbestand.