Wij zijn u graag van dienst: 085 30 36 724

U bent een ondernemer

Bent u een ambitieuze ondernemer met uitdagende businessplannen en bent u op zoek naar extern kapitaal om die plannen te verwezenlijken? Mogelijk is Matchinvest dan de juiste partij voor u.
Binnen Matchinvest is er een grote diversiteit aan investeerders aanwezig. Waar de een op zoek is naar een starter met een innovatief idee, daar investeert de ander graag in gevestigde bedrijven die hun groei willen financieren. Ook de rol die een investeerder wil spelen bij de onderneming waarin hij participeert verschilt. Zo hebben we investeerders die graag een coachende rol willen spelen, maar ook investeerders die graag enige afstand willen behouden.

Deelname aan het Matchinvest-netwerk

Via Matchinvest kunt u uw plannen kenbaar maken aan een grote groep investeerders. Dat doen wij door uw plannen samen met u kernachtig te verwoorden in een korte introductiepitch. Deze pitch brengen we onder de aandacht van de investeerders. De geïnteresseerde investeerders vragen vaak om meer informatie (businessplan, jaarcijfers, prognose, etc). Matchinvest coördineert deze informatie, zoals wij ook de pitch samen met u opstellen. Als een investeerder een gesprek met u wil, waarin u uw plannen kunt presenteren, dan coördineert de regionale Matchinves partnert de afspraken en deze zal u verder in het traject begeleiden.

Matchinvest staat voor kwaliteit; derhlave stellen wij bepaalde eisen aan aan u als ondernemer en uw plannen. De plannen moeten commercieel en financieel haalbaar zijn en de kapitaalbehoefte en het aanbod aan de investeerder moet door u goed onderbouwd kunnen worden.                                                            Checklist plan

Kosten

Na een kennismakingsgesprek, dat natuurlijk geen kosten met zich meebrengt, besluit u of uw plannen kenbaar gemaakt worden aan onze aangesloten investeerders. Matchinvest maakt voor u de pitch, coördineert voor u alle informatieaanvragen en regelt de gesprekken. Dat kost u een beperkt vast bedrag. Vinden wij voor u investeerders en vullen wij uw investeringsbehoefte in, dan bedragen de kosten: 3,0 % van de totale investeringsbehoefte met een minimum van € 5.000,- (boven investeringsbehoefte van  € 500.000.- is het percentage 2,5%). 

Indien er verder nog vragen zijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.