Wij zijn u graag van dienst: 085 30 36 724

Investeerder worden

Hoe kunt u veilig investeren?

U wilt investeerder worden. Investeren is in een tijd als deze een ideale oplossing om uw kapitaal veilig te stellen en rendement te behalen. Niet alleen zorgt u zo voor een bijdrage aan het ondernemersleven, maar u zorgt er ook voor dat ondernemers een kans krijgen om hun ideeën te ontplooien.

Een klik met de ondernemer

Als investeerder wilt u niet zomaar uw kapitaal ergens in investeren. U wilt zeker zijn dat u een goede beslissing maakt en dat er een klik is tussen u als investeerder en de ondernemer. Veel investeerders laten zich bij hun keuze leiden door de aanwezigheid van een persoonlijke klik met de ondernemer. Dat is ook vrij logisch. Op deze manier kunt u de meeste toegevoegde waarde bieden en wordt de samenwerking een succes. Als ondernemer zal u vaak in de start en snelle groeifase willen investeren. Zo kunt u op financieel gebied van grote waarde zijn, maar ook is uw inbreng van kennis, ervaring en netwerk van groot belang.

Innovatieve groei

Indien u investeerder wilt worden, bent u op zoek naar een bedrijf met een innovatief, nieuw product (of dienst) met een goed marktperspectief en een onderscheidend concurrentievoordeel. U bent op zoek naar groei. Bij Matchinvest bent u dan aan het juiste adres. Matchinvest is een groot platform waar investeerders en ondernemers samenkomen. Wij proberen de juiste match te creëren en u als investeerder voldoende investeringsmogelijkheden te bieden. Door middel van een pitch worden de ondernemers aan u voorgesteld. Op basis hiervan kunt u bepalen of u verdere informatie wilt en wat de mogelijkheden zijn.

Investeerder worden is bij Matchinvest erg eenvoudig. U schrijft zich vrijblijvend in en bekijkt regelmatig het aanbod van ondernemers. En dat is groot! Zowel starters als gevorderden zijn op Matchinvest ingeschreven. En allemaal hebben zij de meest ambitieuze plannen en ideeën. Zo zit er altijd wel een geschikte match voor u tussen.