Wij zijn u graag van dienst: 085 30 36 724

Geld investeren

Hoe eenvoudig geld investeren?

Bent u op zoek naar een eenvoudige manier om geld te investeren? Wilt u uw kapitaal ter beschikking stellen en gaan voor een hoger rendement? Geld investeren is tegenwoordig niet moeilijk meer. U kunt eigenlijk overal wel geld investeren. Het is echter wel belangrijk dat u op een verantwoorde manier uw kapitaal investeert. Dat u niet voor verrassingen komt te staan en op een veilige manier verzekerd bent van uw financiering. En dat kan Matchinvest u garanderen.

Op zoek naar een geschikte match

Matchinvest is een platform waar investeerders en ondernemers samenkomen. Ambitieuze ondernemers met indrukwekkende plannen en goed onderbouwde ideeën zijn op zoek naar mensen die hun kapitaal ter beschikking stellen en wellicht willen investeren in hun bedrijf. Zowel kleine als grote bedrijven en zowel starters als gevorderden hebben hun weg gevonden bij Matchinvest. Als investeerder kunt u dus putten uit een groot ondernemersbestand. Op een informele manier kunt u kijken of er een geschikte match voor u tussen zit. Waar de een alleen op zoek is naar koud geld en alleen uw investering verlangt, is een ander ook op zoek naar een klankbord en zal wellicht een coachende rol verlangen van u.

Matchinvest als partner bij investeringen

Wanneer u zich heeft ingeschreven bij Matchinvest, wordt u periodiek geïnformeerd over de investeringsmogelijkheden die in de markt aanwezig zijn. Cases waarin u geïnteresseerd bent, worden via een introductiepitch naar u toegezonden. Bij Matchinvest coördineren wij alle activiteiten. Hierbij kunt u denken aan het opstellen van een investeringsprofiel, het uitvoeren van intakegesprekken met ondernemers, de aanmaak van pitches, de screening van ondernemers, het begeleiden van gesprekken tussen u en de ondernemer en het begeleiden van de verdere onderhandelingen. Zo kunt u op een verantwoorde manier uw kapitaal beschikbaar stellen en komt u niet voor verrassingen te staan.