Wij zijn u graag van dienst: 085 30 36 724

Investeren in kleine bedrijven

Matchinvest is er ook voor de kleine bedrijven

Investeren kan op allerlei manieren. Het is tegenwoordig verstandig om extra kapitaal te investeren om rendement te behalen. Op deze manier heeft u de mogelijkheid uw kapitaal te vermeerderen zonder dat het stil ligt bij de bank. Eén manier om uw geld te investeren is het financieren van kleine bedrijven.

Kapitaal om te groeien

Kleine bedrijven hebben vaak extern kapitaal nodig om te kunnen groeien. Ze hebben onvoldoende werkkapitaal om veranderingen door te voeren en te groeien. Het ontwikkelen en lanceren van nieuwe producten kost immers geld. Geld dat kleine bedrijven niet zomaar hebben liggen. Niet alleen starters beginnen vaak met een klein kapitaal, maar ook ondernemingen die al jaren op de markt zijn, kunnen extern kapitaal nodig hebben. Als investeerder is dit de ideale manier om uw kapitaal te besteden. U kunt eenvoudig kapitaal aanbieden bij Matchinvest en zodoende kleine bedrijven financieren.

Bij Matchinvest heeft u de keuze uit een groot aanbod van kleine bedrijven die extern kapitaal nodig hebben. Deze ondernemers hebben ambitieuze plannen om door te groeien, maar missen het kapitaal om deze plannen te kunnen financieren. U kunt bij Matchinvest op zoek gaan naar interessante cases om in te investeren. Wij zorgen als het ware voor een geschikte match tussen u als investeerder en de ondernemer. U heeft de mogelijkheid om uw kapitaal te investeren en verder op de achtergrond te blijven, maar u kunt ook een coachende rol aannemen en kleine bedrijven helpen bij het ontwikkelen en lanceren van nieuwe producten.

Vrijblijvend investeren

Er zijn geen kosten verbonden voor u als investeerder zolang u niet investeert. Op deze manier kunt op een ongedwongen manier zoeken naar een geschikte match. Zo wordt investeren een stuk aantrekkelijker!