Wij zijn u graag van dienst: 085 30 36 724

Werkkapitaal gezocht

Werkkapitaal is voor elke ondernemer van groot belang. U kunt nog zulke mooie plannen hebben, maar als u niet de financiële middelen heeft om deze ook om te zetten in daden, dan houdt uw ondernemerschap snel op. Het vinden van werkkapitaal is lang niet altijd gemakkelijk. Middelen uit eigen zak zijn vaak beperkt, en ook banken en financiële instellingen bieden niet al te eenvoudig financieringen aan. Heeft u toch werkkapitaal nodig, dan kan het vinden van een informele investeerder een oplossing zijn. Matchinvest beschikt over het netwerk dat u nodig heeft!

Werkkapitaal gezocht?

Als u op zoek bent naar werkkapitaal, dan zullen de investeerders niet in de rij staan. Sterker nog, de meeste informele investeerders willen anoniem blijven. Hoe komt u als ondernemer zijnde dan met ze in contact? Matchinvest biedt hiervoor een uitstekend platform. U presenteert uw ondernemersplannen online aan een groep betrouwbare informele investeerders, die op zoek zijn naar bedrijven waarin zij potentie zien. Is er sprake van een klik, dan worden ondernemer en investeerder door Matchinvest bij elkaar gebracht. Zo kunt u toch werkkapitaal verkrijgen via informele investeerders.

Hoe werkt een informele investeerder?

Informele investeerders zijn vaak ex-ondernemers die hun sporen en geld al hebben verdiend. Hierdoor beschikken zij over zowel de kennis en ervaring als over de financiële middelen om te kunnen investeren in andere bedrijven. Dit doen ze vaak via aandelen of een achtergestelde lening. Voor de ondernemer komt er werkkapitaal beschikbaar, terwijl het voor de investeerder op de lange termijn ook rendabel is. De kans op financieel rendement is immers een belangrijke factor voor een investeerder om al dan niet te participeren.

Matchinvest

Omdat deze investeerders vaak beschikken over veel ervaring, herkennen zij bedrijven met potentie. Door de aanwezige kennis en expertise, kan de ondernemer ook worden ondersteund bij het verwezenlijken van de bedrijfsplannen. Hierdoor worden valkuilen ontlopen en krijgt de bedrijfsontwikkeling een stimulans. Heeft u werkkapitaal nodig en wilt u in contact komen met de bij Matchinvest aangesloten informele investeerders? Neem dan nu contact met ons op! Ook als u zelf wilt investeren, bent u bij ons aan het juiste adres.