Wij zijn u graag van dienst: 085 30 36 724

Investeerder gezocht

Het stimuleren van nieuw, jong talent is erg belangrijk nu we in Europa langzaam uit de economische crisis geraken. Op de markt ontstaan weer mogelijkheden om nieuwe ideeën te lanceren en te starten met ondernemen. Het probleem is dat veel banken nog steeds huiverig zijn voor het verstrekken van leningen aan nieuwe ondernemers. Een van de oorzaken hiervan zijn de strengere regels van de Europese Unie waar ze aan moeten voldoen. Het investeren in een startend bedrijf beschouwen zij soms als te risicovol.

Visie

Hoewel de reactie van banken heel begrijpelijk is, kan het voor mensen die een eigen bedrijf willen gaan opzetten een probleem vormen. Niet iedereen heeft de beschikking over een startkapitaal en het zou erg zonde zijn als iemand door een gebrek aan financiering zijn droom niet waar kan maken. Want dat moet u niet vergeten: mensen die een eigen bedrijf op willen zetten, zijn bezig met het verwezenlijken van een droom. Het zijn mensen met een visie over hoe de toekomst eruit moet zien en hoe zij daar met hun eigen bedrijf een onderdeel van uit kunnen maken.

Verwezenlijk die droom

Daarom is Matchinvest op zoek naar investeerders. Wij zijn ervan overtuigd dat deze nieuwe ondernemers een kans verdienen en de mogelijkheid moeten krijgen om hun bijdrage te leveren aan de toekomst. Matchinvest is een platform waar ondernemers en investeerders elkaar kunnen ontmoeten. U als investeerder kunt op deze manier in contact komen met starters die financiering nodig hebben. Het grote voordeel van investeren op deze manier is dat u de ondernemer in kwestie kunt leren kennen en betrokken raakt bij het nog op te zetten bedrijf. Daarbij kunt u advies geven en de ondernemer laten meedelen in uw kennis. Een prachtige manier dus om het nieuwe talent een eind op weg te helpen! Op de website van Matchinvest kunt u zich inschrijven als investeerder en bekijken welke projecten op dit moment lopen.