Wij zijn u graag van dienst: 085 30 36 724

Werkkapitaal extern verkrijgen

Wilt u als ondernemer slagen, dan heeft u daarvoor een start- of werkkapitaal nodig. Het vinden van deze financiële middelen is niet altijd eenvoudig. Uw eigen vermogen is, zeker als beginnend ondernemer, vaak beperkt. Ook banken en financiële instellingen stellen momenteel strenge eisen aan financieringen. Voor de meeste ondernemers is het niet eens mogelijk om geld te lenen als werkkapitaal voor hun bedrijf. Een goede oplossing is dan een investering via externen. Er zijn veel informele investeerders actief die durven te investeren in goede bedrijfsplannen. Via Matchinvest komt u met hen in contact.

Informele investeerders stellen werkkapitaal beschikbaar

Zoals gezegd, zijn er veel investeerders op zoek naar de juiste ondernemer. Het vinden van informele investeerders is voor veel ondernemers lastig. Logisch, want deze personen willen graag onder de radar blijven. Om ondernemers en investeerders toch met elkaar in contact te brengen, biedt Matchinvest het juiste platform. Als ondernemer kunt u uw plannen presenteren aan een groep informele investeerders, die beschikken over financiële middelen en de wil om te investeren. Matchinvest bemiddelt bij de totstandkoming van een goede samenwerking. Heeft u werkkapitaal nodig, dan kan een informele investeerder zich inkopen via aandelen of een achtergestelde lening uitschrijven.

Voordelen

Als een informele investeerder uit het netwerk van Matchinvest besluit in uw onderneming te investeren, dan heeft u direct het benodigde werkkapitaal beschikbaar. Dat is niet alles, want ook beschikt u over de ervaring en expertise die de investeerder met zich meebrengt. Vrijwel altijd is dit iemand die zelf succesvol is geweest in het ondernemerschap. Door u te wijzen op de valkuilen en mogelijkheden, krijgt uw bedrijf een extra boost. De investeerder en ondernemer hebben een gezamenlijk belang: financieel rendement behalen op de langere termijn.

Werkkapitaal verkrijgen via Matchinvest

Matchinvest beschikt over een uitgebreid netwerk van betrouwbare en ervaren investeerders. Bent u ook op zoek naar werkkapitaal en wilt u uw plannen presenteren? Neem dan nu contact met ons op! Ook als u zelf wilt investeren in andere bedrijven, bent u bij ons aan het juiste adres.