Wij zijn u graag van dienst: 085 30 36 724

Investeerders vinden, lukt bij Matchinvest

Kom naar Matchinvest!

Investeerders vinden, lukt bij Matchinvest. Waarom? Omdat wij een breed netwerk over de jaren hebben opgebouwd, van zowel investeerders als partners en klanten. Hier begint de reis naar het start- en groeikapitaal voor uw bedrijf. Al veel investeerders en ondernemers gingen u voor: wordt u de volgende? U mag te allen tijde maatwerk verwachten bij het vinden van een investeerder. Samen met Matchinvest werkt u aan een goede pitch en een kloppende financiële paragraaf, zodat het vinden van een investeerder nog aannemelijker wordt. Als ondernemer krijgt u de kans om uzelf te presenteren op ons platform. Dit kan aan de hand van een profiel, of een video van uw pitch (optioneel). Op deze manier kan snel een persoonlijke indruk worden verworven. Immers: de persoon achter het idee is vaak minstens zo belangrijk als het idee zelf.
Een goed idee is namelijk een mooi begin, maar het idee omzetten in een succesvol bedrijf is een tweede. Bij Matchinvest, wordt het u stukken gemakkelijker gemaakt!

Een eerste indruk

Matchinvest organiseert regelmatig bijeenkomsten, waar ondernemers en investeerders meer informatie kunnen inwinnen. Samen investeren, is namelijk meer rendement. Ook worden er workshops georganiseerd. Hier komen de mogelijkheden van online investeringsplatforms aan bod, net als het belang van een vroege exit en de valkuilen van verschillende deals. Zo wordt al snel duidelijk hoe een goede investering gedaan kan worden in een onderneming die bij u past en andersom. U wilt natuurlijk geen investeerder die niets met uw idee te heeft. Ook, mede hierom, heeft u bij Matchinvest de kans om uw idee te pitchen. Zo krijgt u bij Matchinvest de perfecte investeringsmatch! Dat is dubbel zoveel voordeel voor beide partijen. Bent u klaar voor het zetten van de volgende stap? Neem dan snel contact met ons op of schrijf u vandaag nog in!