Wij zijn u graag van dienst: 085 30 36 724

Over Matchinvest

Matchinvest: wie zijn wij?

Welkom bij Matchinvest! De “informal investors network” oftewel het informele investeerdersnetwerk: de organisatie door ondernemers voor ondernemers. Matchinvest is daarnaast één van de exclusievere organisaties die zowel de ondernemer als de investeerder bedient. Of u nu op zoek bent naar een ondernemer met het gouden plan of naar het juiste en op maat beschikbaar gestelde kapitaal: Matchinvest is waar u moet zijn. Lees verder en lees meer over wie wij zijn.

Dag in, dag uit zijn serieuze investeerders op zoek naar interessante bedrijven waar ze in kunnen participeren. Of dit nu ondernemingen zijn die willen groeien of startende ondernemingen: ambitieuze ondernemers moeten de kans krijgen om zichzelf op een professionele manier te presenteren, vindt u niet? Wij ook. Precies om deze reden hebben wij Matchinvest in het leven geroepen. Zo kunnen uitdagende plannen worden gerealiseerd, dankzij onze dienst die de naam “financiering bedrijf” draagt.

Wij bieden financiële ondersteuning in combinatie met actieve betrokkenheid en een breed bedrijfsadvies: dat is de kracht van Matchinvest. Dankzij ons kan informeel kapitaal beschikbaar worden gesteld voor jonge MKB ondernemers.

Matchinvest is al sinds 2008 een speler in de markt, vandaag de dag uitgegroeid tot een platform met drie vestigingen. Hier vullen wij – dag in dag uit – succesvol de invulling van kapitaalbehoeften van ondernemers. Op deze manier kunnen wij interessante investeringsproposities doen aan investeerders. Tevens zijn wij lid van de overkoepelende brancheorganisatie “BAN Nederland”. Door de samenwerking met  diverse partners (waaronder bv. alle Credion kantoren in Nederland) is ons actieve netwerk groot. Nog altijd zijn we op zoek naar ervaren ondernemers, zodat ons succesvolle platform nog verder kan worden uitgebreid naar de rest van Nederland. Indien u interesse heeft, aarzel dan zeker niet contact met ons op te nemen. Bel ons op, stuur een mailtje of kom langs op ons hoofdkantoor in Emmen. Wij staan altijd open voor nieuwe ideeën en initiatieven.