Wij zijn u graag van dienst: 085 30 36 724

Uw idee pitchen bij Matchinvest

Een flinke stap vooruit

Matchinvest is het bedrijf dat financiële ondersteuning biedt en dit ook nog combineert met een breed bedrijfsadvies en actieve betrokkenheid. Het is oorspronkelijk een initiatief uit Emmen, ontstaan in 2008. Tot op de dag van vandaag is de visie nog altijd hetzelfde: met veelbelovende ondernemingen en ondernemers die een steuntje in de rug goed kunnen gebruiken, een ondersteuningstraject in te gaan. Verwacht een lange termijn aanpak, waarbij commitment wordt gegarandeerd voor meerdere jaren. Zo kunt u met uw bedrijf een flinke stap vooruit zetten. Om een streepje voor te hebben, kunt u uw idee pitchen. Hier leest u nu meer over.

Uw idee pitchen: zo komt u binnen

Vaak is het zo dat, alvorens u uw plannen kunt realiseren, u deze plannen eerst kenbaar dient te maken bij een groter publiek. Matchinvest heeft een groot platform waarbij verschillende serieuze ondernemers aan zijn gesloten, waarbij u uw plannen onder aandacht kunt brengen. Dit doen we door een zogeheten introductiepitch: een korte samenvatting waarin u de andere partij interesseert in uw initiatief. Het idee dat schuilgaat achter de pitch, ook wel een “elevator pitch” genoemd, is gebaseerd op die ene minuut dat u samen met iemand in de lift staat en u het belangrijkste enkel in die tijd kunt vertellen. Als u de doelen voor ogen hebt van uw onderneming, bent u al een flink eind op weg. Oefen de pitch een paar keer. De geïnteresseerde partijen kunnen vervolgens om meer informatie vragen, die Matchinvest samen met u als ondernemer opstelt. Tevens coördineren we de afspraken en begeleiden we u bij gesprekken die u eventueel voert met de partijen. Zo bent u verzekerd van een juist aanpak aangaande uw potentiële investeerder.

Zomaar uw idee pitchen, gaat niet bij Matchinvest. Wij hechten waarde aan serieuze kwaliteit, dus als u uw plannen wilt presenteren, dient u in het bezit te zijn van plannen die zowel commercieel als financieel haalbaar zijn.