Wij zijn u graag van dienst: 085 30 36 724

Onze werkzaamheden

Wat doen wij bij Matchinvest?

Bent op zoek naar een organisatie dóór ondernemers, vóór ondernemers? Dan bent u bij Matchinvest aan het juiste adres. Onze organisatie laat zich het best omschrijven als het “informal investors network”, wat staat voor het informele investeerdersnetwerk. Kom erachter wat wij doen en lees verder. Wij bieden voor zowel ondernemers als voor investeerders mooie kansen. Extern kapitaal om plannen te verwezenlijken is één ding waar wij voor kunnen zorgen. Ook investeren in startende ondernemingen of innovatieve producten, informeel kapitaal voor een willekeurige business case en ga zo maar door. Bij Matchinvest is niets te gek!

Voor ondernemers

Het ondernemerschap is een vak apart. Voor een goed idee de kans krijgt zich te manifesteren, is kapitaal nodig. Voor alle ondernemingen geldt: zonder investeringsmogelijkheden, kan geen onderneming zichzelf ontwikkelen. Ambitieuze ondernemers krijgen bij Matchinvest de kans om uitdagende plannen te realiseren, met extern kapitaal om dromen te verwezenlijken. Matchinvest kan voor ondernemers het verschil maken. Wij helpen niet alleen mee met investeerders zoeken, maar investeerders vinden staat bij ons bovenaan het lijstje met doelstellingen. Matchinvest heeft dan ook een groot aantal serieuze en diverse investeerders aan zich verbonden, die elke dag op zoek zijn naar bedrijven en ondernemers waar ze hun geld in kunnen steken. Hierdoor kan groei mede mogelijk worden gemaakt en wordt het ondernemerschap stukken aantrekkelijker.

Money meets ideas

Indien u niet op zoek bent naar een starter met een goed idee of een gevestigd bedrijf dat wil groeien, heeft u misschien meer de behoefte om de rol van investeerder te spelen. Zo kunt u zo veel als u wilt participeren in een bedrijf. Dit kan als u een coachende rol wilt spelen bij de desbetreffende organisatie, maar ook als u enige afstand wenst te behouden. Zo kunt u naar eigen wens veel investeren in een bedrijf er juist voor kiezen om weinig te investeren in een bedrijf.