Wij zijn u graag van dienst: 085 30 36 724

Op zoek naar Business Angels

Bent u ondernemer en op zoek naar kapitaal om van uw ondernemingsplannen een succes te maken? Voor een financiering kunt u vaak niet bij banken en andere financiële instellingen terecht. Het inschakelen van Business Angels kan dan een uitstekende oplossing zijn. Een Business Angel is iemand die privé wil investeren in uw bedrijf. Matchinvest biedt een netwerk van betrouwbare en kapitaalkrachtige investeerders. Wie zijn deze Business Angels eigenlijk en hoe vindt u ze?

Informatie over Business Angels

Business Angels zijn informele investeerders, die hun sporen als ondernemer meestal ruimschoots verdiend hebben. Door hun succes als ondernemer beschikken zij over zowel kapitaal als ervaring. Hiermee willen zij succesvol investeren in startende ondernemers en in bedrijven met veel groeipotentie. In de meeste gevallen gaat het om investeringen die liggen tussen de € 50.000,- en € 500.000,-. Vaak investeren Business Angels in aandelen, via een achtergestelde lening of door middel van een combinatie daarvan.

Business Angels investeren natuurlijk niet blindelings, integendeel zelfs. Op basis van hun ervaring als ondernemer herkennen zij vaak de potentie van een bedrijf. Hun ervaring helpt vaak valkuilen te omzeilen en de plannen tot een succes te maken. Het doel daarbij is financieel rendement, zodat zowel de ondernemer als de investeerder er op termijn beter van worden.

Business Angels via Matchinvest

Een nadeel van Business Angels, is dat zij vaak lastig te vinden zijn voor ondernemers die op zoek zijn naar kapitaal. Over het algemeen laten zij zich namelijk niet vastleggen. Matchinvest biedt hiervoor een uitstekende oplossing. Ondernemers die op zoek zijn naar een informele investeerder, kunnen hun plannen door middel van een pitch presenteren aan betouwbare Business Angels. Deze investeerders blijven zo anoniem, maar bij een voor hen interessant project is de samenwerking snel gevonden. Bent u op zoek naar een investering of wilt u investeren? En heeft u interesse om dat via het netwerk van Matchinvest te doen? Neem dan nu contact met ons op!