Wij zijn u graag van dienst: 085 30 36 724

Bedrijfsplan

Geef de nieuwe generatie een kans

Kunt u zich nog herinneren hoe u in het begin van uw carrière vol ambitie van plan was om zelf een onderneming te starten en het verschil te maken? Misschien heeft u wel de kans gekregen om uw plannen te verwezenlijken en heeft u een eigen bedrijf op kunnen zetten. Door de economische crisis krijgen startende ondernemers deze kans veel minder snel. Niet omdat hun plannen minder goed zijn of dat er geen ruimte is op de inmiddels herstellende markt, maar omdat reguliere verstrekkers van leningen heel wat minder scheutig zijn dan vroeger met het ondersteunen van hun ideeën. En dit is natuurlijk zonde, want deze nieuwe ondernemers zijn de toekomst van Nederland.

Contact met nieuwe ondernemers

U kunt hier als investeerder bij Matchinvest wat aan doen. Via de website van Matchinvest krijgen startende ondernemers de kans hun bedrijfsplan te presenteren aan mogelijke investeerders. Iedere ondernemer levert informatie over het product dat hij wil gaan aanbieden, de branche waar hij in wil gaan opereren en wat het verdienmodel is. Bovendien geven zij kort weer wat hun toekomstvisie is voor hun bedrijf. Heeft u een interessant bedrijf gezien waar u eventueel in wilt investeren, dan komt u via Matchinvest in contact met de ondernemer.

Persoonlijk

Investeren via Matchinvest heeft twee belangrijke voordelen. Ten eerste is het een hele persoonlijke manier van investeren. U kunt in overleg met de ondernemers als adviseur optreden. Vooral als u zelf al een glansrijke carrière erop heeft zitten en daardoor veel kennis en ervaring heeft opgedaan, kunt u een geweldige steun bieden aan de ondernemer die nog moet beginnen. Dit is dan ook het tweede voordeel: u kunt de startende ondernemer helpen om zijn onderneming tot een succes te maken. Op deze manier kunt u zelf een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de Nederlandse economie en geeft u jonge ondernemers de kansen die u zelf aan het begin van uw carrière ook heeft gehad of graag had willen hebben.