Wij zijn u graag van dienst: 085 30 36 724

Wij verwelkomen u als startende ondernemer

Nederland loopt over met enthousiastelingen die een geweldig idee hebben voor een eigen bedrijf. Als ondernemer weet u hoe groot de drang is om kansen te grijpen die voor het oprapen liggen. Toch is dit niet altijd even vanzelfsprekend, want hier is kapitaal voor nodig. Alvorens u uw idee kunt uitwerken, is het vinden van investeerders daarom geen slecht idee. Geld lenen is echter een grote uitdaging. Matchinvest is een platform waaraan verscheidene investeerders verbonden zijn, die elke dag weer op zoek zijn naar nieuwe investeringsbestemmingen.

Crowdfunding

Banken verlenen niet gemakkelijk een krediet vandaag de dag. Hoe komt de startende ondernemer dan aan kapitaal? Dé oplossing om een eigen bedrijfje van de grond te krijgen is crowdfunding: een methode waaraan steeds meer waarde wordt gehecht en ideaal is voor veelbelovende ondernemers. Particulieren investeren een bedrag in het bedrijf in kwestie, en later krijgen ze dat met winst terug. Met hele kleine bedragen kan al worden meegedaan. Heel veel kleine bedragen bij elkaar, leveren al heel snel grotere bedragen op. Hierdoor is het een laagdrempelige manier om ondersteuning te krijgen als startende ondernemer, én te geven indien u op zoek bent naar een partij om in te investeren. Via netwerken en social media is al snel een match gevonden, maar of dit de juiste is.

Extern kapitaal

Extern kapitaal om al uw plannen mee te verwezenlijken vindt u via het platform van Matchinvest waaraan serieuze investeerders zijn verbonden. Sinds 2008 zijn er al verschillende investeerders benaderbaar die op zoek zijn naar een ondernemer zoals u. Matchinvest is het platform waar de een de ander helpt, en waar beide partijen profiteren van elkaars hulp. Dat is dubbel zoveel voordeel met dubbel zoveel plezier met een bijbehorende professionaliteit – dag in dag uit.