Wij zijn u graag van dienst: 085 30 36 724

Informeel investeren

Investeren zonder gedoe

Bent u een ambitieuze ondernemer en heeft u grootste plannen? Bent u op zoek naar extern kapitaal om die plannen te kunnen verwezenlijken? Weet u niet goed hoe u het aan moet pakken en bent u dringend op zoek naar een investeerder om uw plannen door te voeren? Dan bent u bij Matchinvest aan het juiste adres. Een netwerk vol met geïnteresseerde investeerders waarmee u op een informele manier kennis kunt maken.

Matchinvest is een netwerk van informele investeerders die op zoek zijn naar bedrijven en ondernemers met uitdagende plannen om in te kunnen investeren. Dus heeft u grote plannen, maar weet u niet hoe u deze kunt verwezenlijken? Dan heeft Matchinvest wellicht de juiste oplossing voor u. Ambitieuze ondernemers kunnen zich op een informele manier presenteren aan diverse investeerders. Op deze manier zorgt u ervoor dat u op een ongedwongen manier in aanraking komt met de juiste investeerder. U wilt samen met de investeerder immers uw plannen op een goede manier starten. De zoektocht naar de ideale investeerder is al moeilijk genoeg, dus laat Matchinvest u hierbij helpen.

Informele investering

Informeel investeren, dat is wat Matchinvest u te bieden heeft. Niet alleen starters kunnen hun ideeën hier presenteren, maar ook ondernemingen die willen innoveren of andere uitdagende plannen hebben, kunnen bij Matchinvest de juiste investeerder vinden. Soms is extern kapitaal nodig dat u niet zelf kunt opbrengen. Dan is een informele investeerder de ideale oplossing. Waar u ideeën op tafel legt, zorgen investeerders voor voldoende kapitaal. Wij creëren de perfecte match tussen uzelf en de investeerder. Zo wordt ontwikkelen en groeien nog eenvoudiger. Waar de ene investeerder vooral een coachende rol op zich neemt, zal een ander wellicht enige afstand willen behouden. Zo kunt u samen bepalen welke koers u opgaat en wordt ondernemen en investeren één geheel.