Wij zijn u graag van dienst: 085 30 36 724

Resort "Foxtrot" zoekt investeerders voor het complementeren van de wellness faciliteiten

Projectnaam Resort "Foxtrot" (M1475)

Wellness resort Paramaribo

Sector

Wellness en toerisme

Reden

Complementeren wellness resort

Resort "Foxtrot"

Op steenworp afstand van het centrum van Paramaribo en gelegen aan de Suriname rivier, wordt op dit moment een unieke combinatie van wellness faciliteit en toeristische accommodatie gerealiseerd.

Het resortHotel Paramaribo

Het resort heeft een tropische uitstraling met als thema de Marron cultuur uit het binnenland van Suriname die terug te vinden is in de natuurlijke bouwstijl en het veelvuldig gebruik van kruiden en planten. Op dit moment zit de bouw van de wellness faciliteiten, zoals sauna, zwembaden, jacuzzi, bar en lounge als ook het parkrestaurant, in de afrondende fase. De planning is dat alle wellness faciliteiten in maart 2016 geopend zullen worden. De vakantie accommodaties zullen bestaan uit een hotel met 30 Cabanas en 29 aan het water gelegen koopvilla’s waarvan al 14 kavels zijn verkocht.

De marktSauna faciliteiten

In de periode van wereldwijde economische recessie (2008 – 2014) is het BBP van Suriname verdubbeld! Met een economische groei van minimaal 2,5% per jaar in deze periode is er een sterk groeiende behoefte ontstaan aan luxe vakantie- en wellness accommodaties waar het resort "Foxtrot" optimaal op inspeelt.

De onderneming

De onderneming betreft een Surinaams Nederlands initiatief geleid door een krachtig ondernemersteam bestaande uit een afgestudeerde aan de Technische universiteit te Delft eRestaurant Paramaribon een afgestudeerde aan de Hotelschool van Den Haag. Naast de coördinatie van de diverse bouwpartijen is het team actief met de voorbereiding van de commerciële activiteiten, waarbij de samenwerkingsafspraken met reisorganisaties al zijn gemaakt. Ook het aantrekken van medewerkers voor de wellness faciliteiten vinden op dit moment plaats.

De financieringsbehoefte

Voor de gerealiseerde faciliteiten zijn diverse investerende aandeelhouders aangetrokken en de Nederlandse overheid heeft een subsidie van € 643.000 toegekend vanwege de maatschappelijke functie. Er wordt een uitstekend rendement en dito cashflow verwacht. Voor de bouw van de nog niet gerealiseerde hotel cabanas en de realisatie van hoofdfaciliteiten, Wellness lobby Paramaribozoals bijv. een tennisveld, tuinen, sportfaciliteiten en parkeerplaatsen, is € 2.000.000 noodzakelijk. Hiervoor worden investeerders gezocht die bereid zijn om minimaal € 235.000 te investeren in de vorm van een langjarige lening tegen 8% rente per jaar.

Interesse

Heeft u interesse in deze kans en wenst u het uitgebreide businessplan te ontvangen, neemt u dan contact met ons op.