Wij zijn u graag van dienst: 085 30 36 724

MBI kandidaat gezocht

Steun die jonge ondernemer

Heeft u zelf ooit eens in het begin van een carrière op het punt gestaan om een eigen onderneming te starten? Bij het opzetten van een bedrijf komt veel kijken. Niet alleen moet u ervoor zorgen dat u voldoende kennis in huis heeft om te kunnen opereren op de door u gekozen markt, u heeft ook financiële middelen nodig om uw plannen uit te voeren. Ook als u uw bedrijf wilt laten groeien en het aantal bedrijfsactiviteiten wilt uitbreiden is extra kennis en financiering zeer gewenst.

MBI kandidaat gezocht!

Heeft u door de jaren heen veel ervaring op kunnen doen in een bepaalde branche en heeft u enig kapitaal opgebouwd waarmee u een ondernemer zou willen ondersteunen bij het ontwikkelen van zijn bedrijf? Dan bent u de persoon waar Matchinvest naar op zoek is! Een MBI-er is een persoon die veel ervaring heeft opgedaan in het bedrijfsleven of zelf lange tijd een onderneming heeft gehad en hiermee kapitaal heeft opgebouwd. Voor de jonge ondernemer is het belangrijk dat u hem kunt ondersteunen in het maken van bedrijfsmatige beslissingen om een toekomst voor de onderneming te kunnen verzekeren. Vaak gaat het om ondernemers die al een onderneming hebben en op zoek zijn naar manieren om uit te kunnen breiden.

Via Matchinvest

Via Matchinvest kunt u in contact komen met deze jonge ondernemers. Omdat zij nog maar net in het vak zitten, krijgen zij graag advies van iemand die al vele jaren ervaring op heeft kunnen doen en die zich graag in het bedrijf zou willen inkopen om zo voor extra financiering te zorgen. Doordat u een belangrijk deel van de onderneming krijgt, heeft u veel zeggenschap over wat er in het bedrijf gebeurt. Op deze manier is het gelijk een hele veilige investering. U beslist immers zelf wat er gebeurd in het bedrijf waar u in investeert! Neem eens contact op met Matchinvest als u geïnteresseerd bent. Wij vinden ongetwijfeld een bedrijf dat aansluit bij uw voorkeuren.