Wij zijn u graag van dienst: 085 30 36 724

Inkopen in bestaand bedrijf

Een actieve rol in een bestaand bedrijf

Heeft u zelf een eigen onderneming? Of heeft u al een aantal topfuncties bekleed? Dan weet u waarschijnlijk ook heel goed dat het krijgen van financiering tegenwoordig niet het meest eenvoudige onderdeel is van het zelf ondernemen. Dit is zonde, want er zijn veel mensen met hele goede ideeën die een kans verdienen om die ten uitvoer te brengen. Iedereen die aan het begin van zijn carrière staat, heeft immers een duwtje in de juiste richting nodig om de top te kunnen bereiken.

De mogelijkheden bij Matchinvest

Matchinvest zoekt daarom ervaren mensen die al een glansrijke carrière achter de rug hebben. Mensen die in de loop der jaren veel ervaring en kennis hebben opgedaan en deze kennis graag door zouden willen geven aan de nieuwe generatie ondernemers. Dat u al verschillende topposities heeft bekleed, betekent niet dat u geen rol van betekenis meer kunt spelen. Via Matchinvest kunt u in contact komen met ondernemers die al een bedrijf runnen en graag hun activiteiten zouden willen uitbreiden. U kunt een bijdrage leveren op twee manieren. Ten eerste kunt u voor de financiering zorgen, maar er zijn ook mensen die op zoek zijn naar een mede-ondernemer.

Uw rol in de onderneming

Heeft u dus specifieke kennis van een bepaalde branche en wilt u zich inkopen in een bestaand bedrijf? Neem dan contact op met Matchinvest. U geeft aan wat voor bedrijf u zoekt en wat uw eigen achtergrond is. Als wij een onderneming vinden die aansluit bij uw profiel, nemen we contact met u op. In deze onderneming zult u dan een aanzienlijk deel van de aandelen in handen krijgen en een actieve rol gaan spelen binnen de onderneming. Ook is het mogelijk dat zich bij Matchinvest ondernemers melden die een overnamekandidaat zoeken. Op de website van Matchinvest vindt u meer informatie over de mogelijkheden en kunt u gelijk een aantal bedrijfsplannen vinden die mogelijk interessant voor u zijn.