Wij zijn u graag van dienst: 085 30 36 724

Inkopen in een bedrijf

Investeren in de toekomst

Komt u langzaam op het punt van uw carrière dat u alle kennis en ervaring zou willen overbrengen aan de nieuwste generatie ondernemers? Matchinvest geeft u de mogelijkheid om in contact te komen met ondernemers die zelf al een bedrijf hebben opgezet, maar op zoek zijn naar mogelijkheden om te groeien. Het krijgen van nieuwe financiering is tegenwoordig niet al te makkelijk en via Matchinvest kunnen deze ondernemers in contact komen met mensen die graag bij willen dragen aan hun nieuwe project. U als investeerder kunt zich inkopen in een bedrijf en een actieve rol spelen bij de ondernemersactiviteiten.

Mede-ondernemer

Bij deze investeerders is het belangrijk dat ze veel eigen ervaring mee kunnen brengen. Het is namelijk niet de minste rol die u gaat spelen in het bedrijf van een van de jonge ondernemers. Als u zich inkoopt, krijgt u namelijk een substantieel aandeel en gaat u de rol spelen van mede-ondernemer. Het grote voordeel voor de ondernemer is dat het een goede manier is om tegelijk financiering te verkrijgen als een goede adviseur die hen kan helpen bij het ontwikkelen van de nieuwe activiteiten. Voor u als investeerders is het een goede manier om uw opgedane kennis in te zetten voor de nieuwe generatie bedrijven die een belangrijk onderdeel zijn van de toekomst van Nederland.

De juiste match

Als u via Matchinvest zou willen investeren, wordt eerst uw kennis en ervaring in kaart gebracht. Vooral kennis over een specifieke branche is erg belangrijk. Daarbij is het natuurlijk van belang dat u al enig kapitaal hebt opgebouwd. Matchinvest gaat vervolgens kijken of er ondernemingen zijn die aansluiten bij uw profiel. Vervolgens neemt Matchinvest contact op met u als er een match is gevonden. U gaat in gesprek met de ondernemer over de mogelijkheden. Zolang de juiste onderneming nog niet voor u gevonden is, hoeft u niet te betalen voor onze diensten.