Wij zijn u graag van dienst: 085 30 36 724

Investeren als toekomst

Bent u ondernemer (geweest) en beschikt u over een vermogen dat u wilt uitbouwen tot een appeltje voor de dorst? Gelooft u in de kracht van investeren in ambitieuze ondernemers die het verschil durven te maken? Investeren als toekomst is een uitstekende keuze. Bestaande kredietverstrekkers bieden maar weinig perspectief voor (jonge) ondernemingen die op zoek zijn naar kapitaal om hun ambities waar te kunnen maken. Steeds vaker komt het voor dat ondernemers met kapitaal jonge ondernemingen op weg helpen door te investeren. Het mes snijdt aan twee kanten. Via Matchinvest komt u in contact met ondernemingen die passen bij u als investeerder.

Win-winsituatie

Om te kunnen ondernemen, is startkapitaal noodzakelijk. Als u al een tijdje actief bent op de markt der zelfstandigen, dan weet u hoe het principe in zijn werk gaat. Tegenwoordig is het echter lang niet voor elke startende ondernemer mogelijk om een krediet te verkrijgen bij een bank of financiële instelling. Steeds vaker wordt er dan ook gezocht naar investeerders op maat. Heeft u een vermogen en wilt u investeren als toekomst? Dan levert dat een win-winsituatie op. Waar de startende ondernemer zijn of haar zakelijke ambities kan gaan waarmaken, daar investeert u in de toekomst. Een goede investering levert namelijk meer rendement op dan rentenieren bij de bank.

Matchinvest helpt u bij het investeren als toekomst!

Het is wel belangrijk om in zee te gaan met de juiste partners. De juiste ondernemer vinden die met vernieuwende plannen de markt gaat veroveren, is van belang. Mooie praatjes heeft iedereen, maar om in contact te komen met de juiste partners heeft u een goed netwerk nodig. Matchinvest helpt u met het vinden van ambitieuze ondernemers met goede plannen. Is er een ‘match’, dan kunt u snel en eenvoudig starten met investeren als toekomst. Heeft u vragen over de mogelijkheden om te investeren, dan staat ons team vanzelfsprekend klaar om hierop een passend antwoord te geven. Zo weet u precies wat de mogelijkheden zijn op dit gebied. Neem nu contact op!