Wij zijn u graag van dienst: 085 30 36 724

Investeren in startende ondernemingen

Op vrijwel elke markt zijn er nieuwe ondernemers te vinden, die staan te trappelen om (een deel van) de markt te veroveren met een nieuw product, een nieuwe dienst of een geheel vernieuwd concept. Het ontbreekt deze creatieve en enthousiaste ondernemers dan ook niet aan kennis, creativiteit en kunde, maar aan financiële middelen. Als investeerder bent u juist op zoek naar die projecten die toekomst hebben. Investeren in startende ondernemingen kan zeer lucratief zijn. Het kan een win-win situatie opleveren voor beide partijen, zowel voor de ondernemer die startkapitaal verkrijgt, als voor de investeerder die een graantje meepikt. Matchinvest brengt deze partijen samen aan tafel.

Waarom investeren?

Als u de financiële middelen hebt om te investeren, dan kan dat voordeel opleveren. Als u investeert in het juiste project, dan zal het project tot een zakelijk succes uitgroeien. Met alle financiële voordelen van dien. Dat is voor veel mensen voldoende reden om te investeren in startende ondernemingen. Want zeker in dit segment zijn er boordevol goede ideeën te vinden, die slechts een startkapitaal nodig hebben om de markt te kunnen veroveren.

Via Matchinvest komt u als investeerder in contact met veel startende ondernemers. Zij presenteren hun bedrijfsplannen op een duidelijke en bondige wijze. Gelooft u in een project of ondernemer, dan is het contact snel gelegd. Duidelijke afspraken kunnen leiden tot grote voordelen van beide partijen. Bent u investeerder en wilt u zich aansluiten bij een sterk netwerk? Kies dan voor Matchinvest!

Selecteer, investeer en maak winst!

Investeerders hebben maar al te vaak een oogje voor zakelijk succes. Een idee is zo geboren, maar heeft het ook potentie op de markt. Als investeerder is het aan u de taak om de projecten met toekomst te herkennen en selecteren. Als u zich aansluit bij Matchinvest, komt u in contact met veel startende ondernemers, die allemaal hun eigen plannen hebben. U selecteert eenvoudig en snel de projecten waarin u gelooft. Duidelijke afspraken omtrent de investering leveren zakelijk succes op! Een win-win situatie via Matchinvest!