Wij zijn u graag van dienst: 085 30 36 724

Investeerders gezocht

Elke beginnende ondernemer heeft enkele dingen nodig om in de toekomst succesvol te kunnen zijn. Een goed idee of concept is het vertrekpunt. U moet immers een plan hebben waarmee u een bepaalde markt gaat betreden. Zonder idee zult u als ondernemer niet succesvol zijn. Creativiteit dus. Maar het gaat ook om de organisatie rondom uw bedrijf, bijvoorbeeld op financieel vlak. Waar haalt u bijvoorbeeld het benodigde startkapitaal vandaan. U kunt op zoek gaan naar investeerders, die toekomst zien in uw idee en bedrijf. Heeft u al eens investeerders gezocht via Matchinvest?

Heeft u al een netwerk?

Het ondernemerschap vraagt vele kwaliteiten. Creativiteit is typisch een eigenschap die als eerste wordt genoemd om een succesvolle ondernemer te kenmerken. En terecht! Want zonder goed idee zal uw onderneming niet succesvol kunnen worden. Maar wat nu als u een sterk concept duidelijk heeft vastgelegd in een bedrijfsplan, maar de financiële middelen ontbreken? Dan kunt u aanspraak doen op uw netwerk, om zo een investeerder te vinden. Heeft u als startende ondernemer nog maar een beperkt netwerk? Kies dan voor Matchinvest!

Via het platform van Matchinvest presenteert u uw plannen aan een groep betrouwbare investeerders, die geld durven te steken in veelbelovende ondernemers. Op deze manier kunt u snel en gemakkelijk een investeerder vinden die gelooft in uw plannen. Duidelijke en eerlijke afspraken leiden tot een succesvolle samenwerking op zakelijk gebied. U zorgt voor het idee, de investeerder voor het geld: samen profiteert u van de winst.

Snel en gemakkelijk startkapitaal vergaren

De ondernemer die u bent, wil natuurlijk zo snel mogelijk aan de slag. Maar daarvoor is geld nodig, startkapitaal. Het is niet waarschijnlijk dat u zelf voldoende middelen heeft die u kunt investeren. Daarom kiest u voor het verkrijgen van startkapitaal via een investeerder van Matchinvest. Het platform biedt ruimte om uw plannen te ontvouwen en om investeerders te overtuigen van de kracht van uw toekomstige onderneming. Een sterk concept en de benodigde zak met startkapitaal: een garantie op succes!