Wij zijn u graag van dienst: 085 30 36 724

Informal investor

Het vinden van kapitaal is voor de meeste (startende) ondernemers niet gemakkelijk. Toch is het een essentieel aspect om van uw plannen een succes te maken. Zonder startkapitaal is het immers lastig om de markt te veroveren. Banken bieden vaak geen goede oplossing voor financieringen. Een uitstekende oplossing is dan het vinden van financiering in de vorm van een informal investor. Dit is vaak een ondernemer die zijn of haar sporen al heeft verdiend en die beschikt over de financiële middelen om te investeren in veelbelovende ondernemingen. Matchinvest biedt voor zowel ondernemers die op zoek zijn naar kapitaal als voor informal investors een prima platform!

Een informal investor, hoe en wat?

Het is natuurlijk niet voor niets dat er veel informal investors actief zijn. Het investeren in bedrijven kan lucratief zijn. De startende ondernemer beschikt over financiële middelen om een goede start te kunnen maken, de informal investor ziet de investering als het goed is renderen. Doordat een informal investor doorgaans over veel ervaring beschikt, weet deze vaak ondernemingsplannen met potentie te herkennen. Zowel het kapitaal als de ervaring van de informal investor kan een meerwaarde zijn.

Vind een informal investor via Matchinvest

Het verkrijgen van werkkapitaal via een informal investor klinkt aantrekkelijk, maar hoe regelt u dit? Als u een investeerder wilt vinden, dan heeft u vaak een goed netwerk nodig. Matchinvest brengt ondernemers en investeerders bij elkaar. Op ons platform krijgen ondernemers de kans om hun plannen via een pitch te presenteren aan kapitaalkrachtige en betrouwbare informal investors. Er kan worden gedacht aan het vinden van een investering tot € 500.000,-, maar ook hogere bedragen komen voor. Geïnteresseerd? Neem dan nu contact op met Matchinvest!

Investeerder worden bij Matchinvest?

Wilt u geld investeren in potentiële topbedrijven? Het is soms lastig om in contact te komen met ondernemers die op zoek zijn naar kapitaal. Via Matchinvest maakt u gebruik van ons netwerk, waarbij u via de pitches projecten kunt vinden waarin u een goede investering ziet. Neem nu contact met ons op!