Wij zijn u graag van dienst: 085 30 36 724

Ik zoek een investeerder

Als startende ondernemer heeft u waarschijnlijk volop plannen. Hopelijk heeft u goed nagedacht over de verwezenlijking van deze plannen, om uw toekomstige onderneming tot een succes te maken. Een goed en weldoordacht idee is de basis voor zakelijk succes. Maar er is meer nodig dan alleen een sterk concept. Financiële middelen bijvoorbeeld. Zonder startkapitaal vaart niemand wel. Heeft u grootse plannen, maar bent u ook aangekomen op het moment dat u denkt: ‘ik zoek een investeerder’? Neem dan contact op met Matchinvest!

Netwerk van Matchinvest

Ondernemers zitten vaak boordevol goede ideeën, maar zeker startende ondernemers missen een essentieel onderdeel van het ondernemerschap: een netwerk. Matchinvest heeft zich gespecialiseerd in het opzetten van een netwerk van enerzijds betrouwbare, informele investeerders, en anderzijds van veelbelovende projecten van startende ondernemers. Het is dan nog niet altijd gemakkelijk om de juiste partijen aan tafel te brengen, maar het bedrijf kan bogen op een ruime expertise, wat voordelen oplevert voor beide partijen.

De investeerders die bij Matchinvest zijn aangesloten, vormen een vaste groep van betrouwbare investeerders. Het platform biedt ruimte aan ondernemers om hun plannen te ontvouwen. Investeerders kunnen dan startkapitaal aanbieden aan projecten waarin ze geloven. Duidelijke en eerlijke afspraken zonder gedoe, zodat beide partijen voordeel behalen: dat is het doel.

Maak van uw plannen een succes

Als ondernemer heeft u het succes in eigen hand. Een goed idee of concept op de juiste manier uitwerken: dat is de kunst. Helaas is het niet altijd gemakkelijk om ook geldschieters te vinden die geloven in uw plannen. Tenzij u kiest voor Matchinvest natuurlijk! Daarbij zijn investeerders aangesloten die vinden dat geld moet rollen. Overtuigt u hen van uw plannen en gaat u op weg naar een succesvol ondernemerschap? Wacht niet af en neem nu contact op met Matchinvest om de mogelijkheden te verkennen!