Wij zijn u graag van dienst: 085 30 36 724

Geldschieters gezocht

Als startende ondernemer zit u hoogstwaarschijnlijk boordevol met goede ideeën. Het is belangrijk om deze ideeën om te zetten in een duidelijk bedrijfsplan. Zo kunt u ook daadwerkelijk aan de slag om de markt te veroveren met uw product, dienst of concept. Om succesvol te zijn of worden, is er echter geld nodig. Zonder financieel startkapitaal is het erg moeilijk, zo niet onmogelijk, om toe te treden op een al bestaande markt. Ondernemen is immers investeren. Voor veel beginnende ondernemers geldt dan ook de kreet ‘geldschieters gezocht’. Matchinvest brengt ondernemers en investeerders samen.

Hoe vindt u een investeerder?

Een goed idee heeft u al, het bedrijfsplan ligt op tafel. U weet precies hoe u het aan wilt gaan pakken. Maar, het benodigde startkapitaal ontbreekt. Op zoek naar een investeerder dus! Maar hoe vindt u die nu? Simpel: via Matchinvest! Ons bedrijf biedt een platform aan startende ondernemers met goede ideeën. Onze groep investeerders is betrouwbaar en durft geld te steken in projecten die dat waard zijn.

Een groot voordeel van Matchinvest is dat het netwerk al voor u geregeld is. U hoeft geen moeite te doen om contacten te leggen met mogelijke geldschieters. De groep investeerders die bij Matchinvest is aangesloten, is op zoek naar ondernemers met inzicht en met een goed concept. Het enige dat u dus hoeft te doen, is hen overtuigen van uw plannen. En dat kan snel en gemakkelijk via het platform.

Op weg naar succesvol ondernemerschap

Een sterk idee heeft een sterke financiële basis nodig. Als beginnend ondernemer is het echter niet altijd mogelijk om het startkapitaal zelf op te hoesten. Integendeel zelfs: u bent afhankelijk van externe investeerders om uw toekomstige bedrijf tot een succes te maken. Via Matchinvest komt u snel in contact met betrouwbare investeerders. Het is aan u om hen te overtuigen van de kracht van uw concept. Samen op weg naar een zakelijk succes: dat is de doelstelling van Matchinvest!