Wij zijn u graag van dienst: 085 30 36 724

Financiering bedrijf

Een koppeling maken tussen ondernemer en investeerder, om zo financiering te creëren voor de innovatie van bedrijven. Matchinvest maakt investeren in bestaande ondernemingen met innoverende plannen en goede ideeën mogelijk. Iedere ondernemer zit boordevol plannen. Het enige wat soms in de weg zit om die plannen ook daadwerkelijk te verwezenlijken, is kapitaalkracht. Een sterk concept kan met behulp van de juiste financiële middelen uitgroeien tot een succesformule. Heeft u plannen en wilt u deze realiseren, dan kunt u voor de financiering van uw bedrijf terecht bij Matchinvest.

Een vaste groep investeerders

Als ondernemer stroomt uw hoofd waarschijnlijk over van de plannen. Plannen, die het op papier heel goed doen, maar niet tot uiting kunnen komen in de praktijk, omdat u iets mist: kapitaal. Niet alleen startende ondernemers missen vaak een essentieel onderdeel van het ondernemerschap, ook gevestigde ondernemers kunnen wel een helpende hand gebruiken. Matchinvest biedt een uitgebreid netwerk, dat bestaat uit ondernemers en betrouwbare, informele investeerders. Deze investeerders vormen een vaste groep en zijn volop geïnteresseerd in innovatieve ideeën. Zij kunnen startkapitaal aanbieden en zo zorgen voor de verwezenlijking van uw plan.

Op weg naar een succesvolle toekomst

Het is vaak de kunst om uw idee op een goede manier uit te werken. Als ondernemer kunt u zelf zorgen voor dit succes, door uw plan naar een hoger niveau te tillen. De financiering van uw bedrijf zit echter niet altijd mee. Matchinvest helpt u dan bij het vinden van investeerders, zodat u samen op weg kunt naar een succesvolle toekomst. Deze investeerders zijn wel in voor een vernieuwend concept. Kiezen voor een succesvolle onderneming en uw plannen middels een opvallende pitch onder de man brengen? Maak uw eigen toekomst en neem nu contact op met Matchinvest om de vele mogelijkheden te ontdekken voor financiering van uw bedrijf!