Wij zijn u graag van dienst: 085 30 36 724

Een vernieuwend idee

Geld over en van plan om te investeren in de toekomst? Op de zakelijke markt zijn veel ondernemingen te vinden die willen groeien en die uitdagende en ambitieuze plannen hebben, waarmee ze hun marktpositie willen verbeteren. Vaak ontbreken echter de financiële middelen om deze plannen ook waar te maken. Bent u altijd op zoek naar nieuwe kansen en vernieuwende concepten, dan is investeren in een onderneming naar keuze uw kans. Matchinvest brengt niet alleen startende ondernemers en investeerders bij elkaar, ook gevestigde ondernemingen hebben volop ideeën te bieden, die wel een investering waard zijn. Bied de helpende hand en steek uw kapitaal in een innovatief concept.

Een platform vol ideeën

Als investeerder is het eenvoudig om te zeggen dat u wilt investeren in een nieuw idee of concept. Het vinden van het juiste project kan echter lastig zijn. Een onderneming die u aanspreekt en waarin u vertrouwen heeft, waar vindt u die? Matchinvest biedt u een platform aan, waarbij u zich kunt aansluiten en zo een kijkje kunt nemen in ondernemingen met een vernieuwend idee. Gevestigde ondernemingen presenteren middels een pitch hun veelbelovende ideeën en concepten, zodat u een goede indruk krijgt. En dan? Dan bepaalt u welk project u aanspreekt en met welke onderneming u graag in zee wilt. Dat is nog eens netwerken op maat!

Investeren in de toekomst

Geld moet rollen, zeggen velen. Wat heeft het immers voor zin om geld om de bank te laten staan? Door te investeren in de toekomst, creëert u een winstgevend project. Investeren in een vernieuwend idee met een onderneming waarmee u op vertrouwde basis kunt kijken naar de mogelijkheden. Uw kapitaal en ervaring in combinatie met het krachtige concept van een ander: samen gaat u op weg naar een succesvolle en winstgevende toekomst. Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe wij uw investering zo goed mogelijk kunnen sturen!