Wij zijn u graag van dienst: 085 30 36 724

Gezocht: mede-ondernemer voor project "Flextime"

Projectnaam Flextime (P1451)

Sector Uitzenden en mobiliteit
Reden MBI-er moet groeistrategie vormgeven
Status GESLOTEN

Matchinvest zoekt een MBI kandidaat voor een 2 vestigingen tellende uitzendorganisatie in Friesland met ambitie tot geografische groei.

De organisatie

Het betreft een uitzendorganisatie die sinds 2003 diensten verleent op het gebied van instroom, doorstroom en uitstroom van personeel.
Er zijn twee dienstenclusters aanwezig met de volgende diensten:

De organisatie telt ca. 8 medewerkers en is gevestigd op 2 locaties in de grotere steden van  Friesland.
De organisatie heeft een sluitende financiële bedrijfsvoering, kan aan al haar verplichtingen voldoen en heeft ruim voldoende perspectief om de positieve resultaten in de toekomst te continueren.

Reden voor een MBI’er

De huidige ondernemer en 100% aandeelhouder heeft de afgelopen periode van laagconjunctuur al zijn ondernemersvaardigheden moeten gebruiken om de organisatie samen met zijn personeel succesvol door deze periode te loodsen.
Nu de tijd is aangebroken voor het vormen van een groeistrategie wenst hij de strategie niet meer alleen uit te voeren. Ondanks dat de eigen medewerkers allen een goede proactieve en ondernemende instelling hebben is de gezochte mede-ondernemer niet binnen de eigen organisatie aanwezig.

De strategie

Er is een strategie ontwikkeld die zich richt op twee pijlers:

De geografische uitbreiding kan autonoom tot stand worden gebracht, maar ook door het aangaan van samenwerkingsverbanden.

De MBI’er

De kandidaat waarnaar wordt gezocht heeft ondernemersvaardigheden, kent de personeels(uitzend)markt en ziet geen belemmeringen om de gestelde strategie succesvol uit te voeren. De samenwerking met de huidige eigenaar kan gezamenlijk worden ingevuld waarbij de eigenaar graag (t.z.t) zijn rol wil beperken ten gunste van de MBI kandidaat. De hoogte van de financiële inbreng en het hieraan gekoppelde aandelenpercentage worden in het verloop van het traject gezamenlijk vastgesteld.

Het traject

MBI kandidaten die interesse hebben kunnen dit kenbaar maken door contact op te nemen met Matchinvest.
Wij informeren u graag over de onderneming of de trajectgang.

Download hier de volledige pitch.

DEZE CASE IS INMIDDELS GESLOTEN