Wij zijn u graag van dienst: 085 30 36 724

Roadmapping

Regeren is vooruitzien. Het is een bekend motto, dat bij eigenlijk elke zelfstandig ondernemer in hoofdletters geschreven zou moeten staan. Zeker voor het voeren van een succesvol beleid moet u rekening houden met de (middel)lange termijn. Waar staat uw onderneming over vijf of tien jaar? Wat zijn uw ambities en hoe gaat u die verwezenlijken? Wilt u een hulpmiddel inschakelen om structuur aan te brengen in het uitstippelen en bewaken van de bedrijfsvisie, dan is roadmapping een goede optie. Met deze dienst van Matchinvest gaat u op weg naar een succesvolle toekomst!

Wat is roadmapping?

Roadmapping is eigenlijk niets anders dan de weg uitstippelen die leidt naar uw zakelijke bestemming. Kortom: het stellen van ambitieuze, maar realistische doelen én het uitstippelen van plannen die leiden tot het behalen van die doelen: dat is roadmapping in een notendop. Als ondernemer heeft u te maken met de waan van de dag. Snel schakelen is een must en een kwaliteit om stappen te zetten op de markt. De rode draad moet echter worden bewaakt, en dat blijkt voor veel ondernemers nogal eens lastig te zijn in de dynamische wereld van het ondernemerschap. Matchinvest helpt u via roadmapping met het behalen van zakelijk succes op de langere termijn.

Matchinvest: van doelstelling tot actiepunt

Het stellen van doelstellingen is één, maar deze vertalen in pragmatische actiepunten is een ander verhaal. Door middel van roadmapping maakt u van een doelstelling ook een concreet en haalbaar actiepunt. Matchinvest helpt u hierbij. Roadmapping is gericht op resultaat en is dus alles behalve een papieren plan dat ergens onderin een lade belandt. Via een interactief proces tussen u als ondernemer en Matchinvest als professional op het gebied van roadmapping, wordt de strategie bepaald. Daarbij komen alle aspecten aan bod. Neem nu contact met ons op voor meer informatie over roadmapping!