Wij zijn u graag van dienst: 085 30 36 724

Participeren in een onderneming

Ondernemen is vooruitzien. Wilt u de markt gaan betreden, dan kunt u dat natuurlijk als nieuwe speler doen en een onderneming van de grond af aan opbouwen. Een andere mogelijkheid is het participeren in een onderneming, een bestaande onderneming welteverstaan. Op deze manier koopt u uzelf in, zodat u direct een goede uitgangspositie verwerft. Er zijn verschillende mogelijkheden om te participeren in een onderneming. Matchinvest heeft op alle vragen op dit gebied een passend antwoord.

Waarom zou u participeren in een onderneming?

Een bedrijf helemaal opnieuw opbouwen kost tijd en energie. Misschien reiken uw ambities verder dan dat, en wilt u direct een goede uitgangspositie hebben om de markt (verder) te veroveren. Als u gaat participeren in een bestaande onderneming, dan zijn er verschillende mogelijkheden. Het kan gaan om een volledige overname, maar ook het deelnemen als mede-eigenaar is een optie. Het is maar net waar uw ambities liggen en wat de mogelijkheden op financieel gebied zijn. Belangrijkste is echter dat er een klik is tussen bedrijf en investeerder – u dus. Bij Matchinvest zorgen wij voor het leggen van de juiste verbanden. Voor professionele ondersteuning op het gebied van participeren in een onderneming, bent u bij ons dus aan het juiste adres!

Mogelijkheden

Er zijn verschillende mogelijkheden om te participeren in een onderneming. Vaak is er sprake van een zogeheten management buy-in. Er zijn veel bedrijven die op zoek zijn naar een investeerder die zowel op financieel als op inhoudelijk vlak over de juiste vermogens beschikken. Participeren in een onderneming heeft dan ook vele voordelen, voor zowel uzelf als voor de onderneming. Belangrijk is het om een goede match te vinden tussen onderneming en investeerder. Op dit gebied is Matchinvest het vakkundige bedrijf waarnaar u op zoek bent. Maak kennis met de kracht van het netwerk van Matchinvest en neem nu contact met ons op!