Wij zijn u graag van dienst: 085 30 36 724

MBI gezocht

Investeren via Matchinvest: de volgende stap in uw carrière

Bent u ambitieus en ondernemend en vindt u het belangrijk dat de jonge ondernemers de kans krijgen hun bedrijfsactiviteiten te ontwikkelen? Veel mensen zouden graag aan het eind van hun carrière bij willen dragen aan de ontwikkeling van nieuwe ondernemingen en de startende ondernemer willen steunen in het opzetten van een eigen bedrijf. Voor veel mensen die een carrière in de top van het bedrijfsleven achter de rug hebben, is het echter niet eenvoudig in contact te komen met de ondernemers die hun steun nodig hebben. Waarschijnlijk maken zij geen deel uit van uw netwerk. Dit is het moment waarop Matchinvest u verder kan helpen.

MBI gezocht!

Matchinvest is namelijk op zoek naar mensen met veel ervaring in een bepaalde branche of met een bepaald product. Het is namelijk een platform voor ondernemers die op zoek zijn naar investeerders of ervaren mede-ondernemers. Een MBI-er is iemand die er al een lange carrière op heeft zitten, al enig kapitaal heeft opgebouwd en met zijn ervaring een jonge ondernemer zou willen helpen zijn ondernemingsactiviteiten te laten groeien en uit te breiden. De ondernemers die contact opnemen met Matchinvest en op zoek zijn naar een MBI-er, zoeken een mede-ondernemer met veel ervaring die hen kan bijstaan met zowel financiën als met advies. Vaak staan zij op het punt dat zij met hun onderneming nieuwe activiteiten gaan opzetten en hiervoor steun nodig hebben.

Profiel

Als u via Matchinvest zou willen investeren, wordt eerst gekeken wat uw specifieke kwaliteiten zijn. Heeft u zelf bijvoorbeeld een onderneming gehad? Heeft u kennis over een bepaald product of branche? Omdat u zo’n belangrijke rol gaat spelen in een bedrijf, is het belangrijk dat uw kennis en ervaring precies zo is als wat nodig is in de betreffende onderneming. Daarbij is ook van belang dat de plannen van de ondernemer passen bij uw ideeën en specifieke kennis. Op deze manier kunt u de grootste bijdrage leveren.