Wij zijn u graag van dienst: 085 30 36 724

Management Buy In

Heeft u de wens om ondernemer te worden, maar ziet u het niet zitten om een bedrijf van de grond af aan op te moeten bouwen? Dan is het een uitstekende oplossing om u in te kopen in een gevestigde onderneming. Dit wordt ook wel een Management Buy In genoemd. Via het investeerdersplatform van Matchinvest verkent u alle mogelijkheden hiervoor snel en gemakkelijk.

Waarom een Management Buy In?

Elke zelfstandig ondernemer is klein begonnnen, zo wordt vaak gezegd. Dat is in de meeste gevallen ook zo, maar als u al een carrière achter de rug heeft, dan bent u misschien niet meer geïnteresseerd in het opbouwen van een bedrijf. U heeft interesse in een Management Buy In als u een bestaand bedrijf wilt overnemen en als u grote ambities heeft.

Voor een Management Buy In heeft u vanzelfsprekend kapitaal nodig om u te kunnen inkopen, maar ook het hebben van een sterke persoonlijkheid is belangrijk. U past uw opgedane kennis toe om de bestaande onderneming verder te laten groeien. Als u kiest voor een Management Buy In, dan is het erg belangrijk dat het bedrijf goed bij u past. Via Matchinvest komt u in contact met ondernemingen die voldoen aan uw profiel.

Investeerder én ondernemer

Kiest u voor een Management Buy In, dan investeert u in het bedrijf en wordt u daar zelf (deels) eigenaar van. Zo rolt u in één klap in het ondernemerschap. Het vinden van het juiste bedrijf voor een Management Buy In is niet gemakkelijk. Matchinvest bemiddelt hierbij. Wij maken een profielschets en brengen u in contact met ondernemingen die daaraan voldoen. Matchinvest is uw klankbord op alle gebieden. Volstaat het door u opgebouwde kapitaal niet om u volledig in te kopen, dan kunnen wij u helpen bij het verzorgen van de aanvullende financiering. Ook bij het maken van een businessplan helpen wij u graag. Wilt u de mogelijkheden van een Management Buy In verkennen? Neem nu contact met ons op!