Wij zijn u graag van dienst: 085 30 36 724

Investeren middels een Management Buy In

Is het ondernemerschap u op het lijf geschreven en heeft u grote ambities? Wilt u een bestaand bedrijf verder ontwikkelen en naar uw hand zetten, zodat u in de toekomst financieel rendement kunt behalen? Dan is een Management Buy In de juiste keuze. Als u hiervoor kiest, dan koopt u zich in bij een bestaande onderneming. Om in contact te komen met bedrijven die passen bij uw profiel, kiest u voor het investeerdersplatform van Matchinvest.

Wat is een Management Buy In?

Als u al de nodige ervaring heeft opgedaan als ondernemer of als manager binnen een bedrijf, dan wilt u een nieuw bedrijf niet vanaf de grond hoeven op te bouwen. Liever kiest u ervoor om een bestaand bedrijf, dat past bij uw profiel, naar uw hand te zetten. Een Management Buy In biedt daarvoor alle gelegenheid. Als u beschikt over het nodige kapitaal, dan is een bedrijfsovername een uitstekende stap op weg naar succesvol ondernemerschap!

Profiel

Het ene bedrijf is het andere niet. Daarmee moet bij een Management Buy In ook rekening worden gehouden. Kiest u voor Matchinvest, dan brengen wij u in contact met ondernemingen die passen binnen uw profiel. Misschien heeft u een specifieke expertise waarbinnen u zelfstandig ondernemer wilt worden. Het overnemen van een bedrijf in de branche is dan een prima optie. Het is belangrijk dat de investeerder en het bedrijf in kwestie, goed bij elkaar passen. Matchinvest bemiddelt tussen investeerders en ondernemingen in haar netwerk, zodat de juiste match wordt gevonden.

Investeren via een Management Buy In

Door te kiezen voor een Management Buy In, kiest u voor investeren en ondernemen ineen. Een nieuw bedrijf opbouwen neemt de nodige risico’s met zich mee en vraagt om tijd. Wilt u sneller stappen zetten, dan is een Management Buy In een prima keuze. Neem nu contact met ons op en sluit u aan bij het investeerdersplatform van Matchinvest!