Wij zijn u graag van dienst: 085 30 36 724

Investeerder gezocht voor financiering

Als u ondernemer bent, dan weet u dat het belangrijk is dat u over de financiële middelen beschikt waarmee u kunt investeren in personeel en bedrijfsmiddelen. Een goed ondernemingsplan is één, maar het vinden van een investeerder is een heel ander verhaal. Bij banken en andere financiële instellingen is het tegenwoordig moeilijk om de financiering geregeld te krijgen. Een optie die dan uitkomst kan bieden, is via een informele investeerder. Het netwerk van Matchinvest biedt de gelegenheid om snel een goede investeerder te vinden. Lees nu verder!

Wie zijn informele investeerders?

Over het algemeen wordt de groep informele investeerders gevormd door (ex-)ondernemers die al succesvol zijn geweest. Hierdoor beschikken zij over de financiële middelen om in andere potentievolle bedrijven te investeren. Naast het benodigde kapitaal brengen informele investeerders veel ervaring met zich mee. Hierdoor wordt de ondernemer niet alleen in financiële zin ondersteund, maar wordt ook een schat aan kennis en expertise binnengehaald. Dit vergroot de kans op financieel rendement aanzienlijk.

Informele investeerder gezocht

Investeerder gezocht? Dan moet u over een goed netwerk beschikken óf gebruikmaken van een netwerk zoals dat van Matchinvest. Bij ons zijn informele investeerders aangesloten die betrouwbaar zijn en die willen investeren in bedrijven en ondernemers waarin zij geloven. Het voordeel van informele investeerders is dat zij denken in kansen en mogelijkheden in plaats van in bedreigingen en risico’s. Zij weten wat het is om te ondernemen en herkennen het belang van het hebben van kapitaal. Door middel van een pitch presenteert u uw bedrijfsplannen. Is er een klik, dan kan de samenwerking van grote meerwaarde zijn.

Matchinvest

Bent u op zoek naar een goede financiering? Heeft u al op verschillende manieren een investeerder gezocht, maar bieden banken en financiële instellingen te weinig mogelijkheden? Kies dan voor Matchinvest en kom in contact met informele investeerders!