Wij zijn u graag van dienst: 085 30 36 724

Investeerder gezocht

Bent u ondernemer, dan is het van essentieel belang dat u over de nodige financiële middelen beschikt. Een goed bedrijfsplan kan alleen een succes worden, als het kapitaal beschikbaar is om te kunnen investeren in personeel, voorraad en bedrijfsmiddelen. Bij banken en financiële instellingen is het lastig om een financiering rond te krijgen. Strenge eisen zorgen ervoor dat het risico voor de banken wordt geminimaliseerd. Een andere manier om de investering rond te krijgen, is via informele investeerders. Matchinvest biedt het netwerk om met hen in contact te komen! Heeft u al een investeerder gezocht via Matchinvest? Neem nu contact met ons op!

Waarom informal investing?

Het grote verschil tussen financiering via een bank of financiële instelling en via een informele investeerder, is de bereidheid tót investeren. Een informele investeerder ziet vooral de kansen en mogelijkheden bij bedrijven en ondernemers, waar de financiële instellingen vooral gericht zijn op risicobeperking. Een informele investeerder denkt mee met de ondernemer, simpelweg omdat hij of zij weet hoe het is om succesvol te ondernemen. Kapitaal is daarvoor noodzakelijk. Investeerder gezocht? Verken dan eens de mogelijkheden van informal investing via Matchinvest!

Investeerders gezocht? Kies voor Matchinvest!

Heeft u een goed bedrijfsconcept en liggen de plannen klaar voor uitvoering, maar mist u nog de financiële mogelijkheden om het ook tot een succes te maken? Investeerder gezocht? Hoog tijd om uw ondernemingsplan onder de aandacht te brengen van de betrouwbare en kapitaalkrachtige investeerders die zijn aangesloten bij het netwerk van Matchinvest. Door middel van een goede pitch komt u in contact met ervaren (ex-)ondernemers die willen investeren in potentie. Samen op weg naar een hoog financieel rendement: u regelt het via Matchinvest!