Wij zijn u graag van dienst: 085 30 36 724

Infocuz

Bent u van plan om een participatie traject in te gaan? Via Matchinvest komt u niet alleen in contact met de juiste bedrijven, ook inzage in het reilen en zeilen van de onderneming in kwestie is van groot belang. Als u vermogen in een onderneming gaat investeren, dan wilt u dat er een goede strategie wordt uitgestippeld én dat die strategie ook wordt omgezet in resultaat op de bedrijfsvloer. Het uiteindelijke doel van u als investeerder, is immers het maken van winst. Inzage in het resultaat van de acties is daarom essentieel. Infocuz is het management dashboard van Matchinvest, dat zorgt voor transparantie en inzage.

Sturing geven in een participatie traject

Participeren in een bestaande onderneming is meer dan een zak geld meenemen en afwachten wat het bedrijf in kwestie daarmee gaat doen. Als kenner van de zakelijke markt past u uw expertise en kennis toe, wat in combinatie met een kapitaalinvestering leidt tot een goed resultaat. Het is daarom noodzakelijk om de onderneming te kunnen (bij)sturen. Het bestaansrecht van de onderneming moet gewaarborgd worden, de waarde van producten en/of diensten moet aansluiten bij de wensen van de klant en de concurrentiepositie moet continu worden gemonitord. Hiervoor moet strategie worden omgezet in concrete actiepunten. Om op dit gebied te kunnen bijsturen, gebruikt u Infocuz, het management dashboard van Matchinvest.

Voordelen van Infocuz

Om op de juiste manier te kunnen bijsturen tijdens een participatie traject, dient u over de juiste (management)informatie te beschikken. Een goede structuur voor het overbrengen van deze informatie is dus belangrijk. In dit kader heeft Matchinvest het web based management dashboard Infocuz ontwikkeld. Investeerders kunnen het dashboard eenvoudig inrichten met de gewenste indicatoren, zodat u altijd en overal inzicht heeft in de onderneming. Infocuz kan tijdens het participatie traject worden gebruikt door zowel investeerder als door het management van het bedrijf. Wilt u meer informatie over Infocuz? Neem nu contact op met Matchinvest!