Wij zijn u graag van dienst: 085 30 36 724

Project Alpha zoekt investering om druk op zorgmedewerkers te verminderen.
Vestigingsgebied

Projectnaam

"Project Alpha" (M1471)

 

Sector

Gezondheidszorg producten

Reden

Uitontwikkeling en marktintroductie

Status GESLOTEN

Project Alpha is een houdstermaatschappij van 4 besloten vennootschappen en staat onder leiding van 3 heren die grote kansen zien in het ontwikkelen en leveren van innovatieve producten aan zorgorganisaties.

Project Alpha bedient drie zorgsegmenten:Zorg Trolley

Daarnaast is er een aparte BV waarbinnen de productontwikkeling plaatsvindt.

Producten van Project AlphaHealth Caddy

Sinds 2012 zijn er binnen Project Alpha drie producten ontwikkeld:

Kernactiviteiten van Project Alpha

Project Alpha zal in de toekomst de productontwikkeling uitbreiden met verkoop en logistieke activiteiten.Automatic Eye Drop Dispenser

Status

De producten zijn ontwikkeld in samenwerking met zorginstellingen en technische universiteiten. De Zorg Trolley en de Automatic Eye Drop Dispenser zijn in de fase van uitontwikkeling, waarbij de eerste productieserie binnen respectievelijk 7 en 12 maanden aanwezig is. De Health Caddy is in concept ontwikkeld.

Aandeelhoudersstructuur

De Holding B.V. heeft 4 aandeelhouders in een verdeling van 40,5% - 40,5% - 10% - 9%. De 4 werkmaatschappijen zijn 100% in eigendom van de Holding.

De reden van de kapitaalbehoefte

Voor de detailontwikkeling en de gereedschappen is een investering nodig van € 335.000. Voor de start van de marktontwikkeling en verkoop is € 115.000 noodzakelijk.

De propositiePattent

Project Alpha zoekt investeerders die het benodigde kapitaal wensen te investeren in ruil voor een aandelenbelang en/of rentedragende achtergestelde lening.

Interesse

Heeft u interesse in Project Alpha en wenst u meer informatie of een gesprek met de ondernemers, neemt u dan contact met ons op.

Klik hier voor de pitch.

DEZE CASE IS INMIDDELS GESLOTEN