Wij zijn u graag van dienst: 085 30 36 724

Marktleider in de online verkoop van kerstdorpen zoekt mede-ondernemerMarktleider in de online verkoop van kerstdorpen zoekt mede-ondernemer (MBI)

Projectnaam "Project Delta" (M1472)

 

Sector

Webshops

Reden

Internationale groei

Project Delta

De organisatie is een online webshop met een uitgebreid assortiment aan luxe geschenken gericht op speciale gelegenheden, HomeDeco artikelen voor in en om het huis en collectibles waaronder minidorpen voor de verzamelaars. "Project Delta" is marktleider in Nederland, Duitsland en Frankrijk in de online verkoop van kerstdorpen en biedt kwalitatief hoogstaande producten van diverse sterke en bekende merken.

"Project Delta" biedt de volgende producten en diensten aan:Investering gezocht om groei te realiseren

Klant en markt

De verzamelaarsmarkt van de "minidorpen" is in Europa een sterk opkomende markt met veel groeimogelijkheden voor een "serieuze" online specialist. Daarnaast biedt de luxe geschenken markt een enorm online groei potentieel door de huidige marktversnippering over kleine lokale winkels. "Project Delta" levert haar producten voornamelijk aan particuliere verzamelaars, maar ook aan retailers zoals tuincentra.

ResultatenWerkkapitaal gezocht

"Project Delta" behoort met haar omzet van rond de € 300.000,- tot de 5% van alle online webshops die meer dan € 100.000,- omzet realiseren.

Organisatie

"Project Delta" is opgericht in 2004 en heeft 3 medewerkers, aangevuld met studenten voor de operationele e-marketing activiteiten. In 2011 is er een verregaande automatisering en e-marketing doorgevoerd waarmee de omzet substantieel is verhoogd. In 2014 is de marktaanpak gewijzigd door te focussen op een jaar rond assortiment en de niet lucratieve productgroepen voor kerst af te stoten. "Project Delta" maakt gebruik van een efficient geautomatiseerd magazijn die ook voor andere webshop ondernemingen kan worden ingezet.Mede-ondernemer gezocht om internationale groei te realiseren

Mede-ondernemer gezocht

"Project Delta" heeft in de afgelopen periode de basis ontwikkeld voor verdere internationale groei in 2016. Hiervoor wordt een mede-ondernemer (MBI) gezocht die bereid is om € 75.000 te investeren in ruil voor een aandelenbelang en die ook actief de (internationale) groei kan stimuleren. Affiniteit met de branche en de bereidheid om geregeld vanuit Tilburg te werken worden belangrijk geacht.

Interesse

Heeft u interesse in deze kans en wenst u met de ondernemers kennis te maken, neemt u dan contact met ons op.