Wij zijn u graag van dienst: 085 30 36 724

Co-creatief project "Territailes" zoekt ondernemende programmeur in ruil voor aandelenbelang

Projectnaam "Territailes" (M1464)

 

Sector

Portaal voor flexibele opdrachten

Reden

Programmeur gezocht

Status GESLOTEN

Territailes

Een drietal ondernemers participeren al een geruime periode gezamenlijk in een co-creatief project onder de projectnaam Territailes. Territailes is een internetinitiatief voor interim-, freelance- en andere ZZP- kennisflexwerkers die zich op een functionele, maar ook leuke manier kunnen aanbieden aan geïnteresseerde ondernemingen.

Het meest unieke aspect binnen Territailes is:

Het team

Territailes bestaat uit:

Status

Het businessplan, de verdienmodellen, de gebruikers flowcharts en de technische basisstructuur van het portal zijn inmiddels ontwikkeld door het team. De laatste stap in de ontwikkeling moet gezet worden, namelijk het daadwerkelijk programmeren van de responsive website met achterliggende beheeromgeving (incl. opzetten van de bijhorende database).

Territailes zoekt

Territailes komt graag in contact met een ondernemende programmeur die in ruil voor een aandelenbelang in Territailes de opdracht wil vervullen; er wordt dus betaald met aandelen. De werkzaamheden worden geschat op 300 uren en hiermee willen we in januari starten en in maart eindigen, zodat Territailes in het tweede kwartaal gelanceerd kan worden. De opdracht past bij een ondernemende programmeur die naast zijn werkzaamheden ruimte heeft voor een ondernemend initiatief of die de komende twee maanden voltijd beschikbaar is.

Interesse

Heeft u interesse, of wilt u meer weten over de plannen van Territailes, neemt u dan contact met ons op voor extra informatie of een gesprek met één van de teamleden.

Download hier de volledige pitch.

DEZE CASE IS INMIDDELS GESLOTEN