Wij zijn u graag van dienst: 085 30 36 724

Business case

Een prachtige kans om te investeren in de toekomst

De economische crisis heeft het nodige van iedereen gevraagd. Veel ondernemers hebben vaarwel moeten zeggen tegen hun bedrijf. Afnemers gingen failliet en bij de bank hoefde je niet meer aan te kloppen voor een extra lening. Nu er weer sprake is van een voorzichtig herstel, zijn er ook weer mogelijkheden gekomen op de markt. Consumenten durven weer geld uit te geven en de technologische ontwikkeling gaat onverminderd door. Inmiddels zijn er ook weer velen die gebruik willen maken van de ruimte die is ontstaan. Men maakt plannen voor een nieuwe onderneming, maakt gebruik van in de jaren opgebouwde connecties en gaat eens in gesprek met de bank.

Problemen bij reguliere financiering

Dat is waar het vaak fout gaat. Banken zijn nog steeds zeer voorzichtig met het verstrekken van leningen. Dit merken particulieren die een hypotheek willen afsluiten, maar vooral startende ondernemers hebben hier last van. En een ding hoeft niemand u uit te leggen: zonder goede financiering gaat het prachtige idee van die ambitieuze starter ten onder. Op deze manier krijgen veel mensen die een grote bijdrage zouden kunnen leveren aan de toekomst, niet de mogelijkheid om plannen ten uitvoer te brengen.

U bent de oplossing!

Dit is het moment waarop u via Matchinvest in actie zou kunnen komen. Matchinvest is een platform voor investeerders en ondernemers. Op deze website vindt u verschillende professionele bedrijfsplannen die kunnen uitgroeien tot sterke, innovatieve bedrijven. Het enige wat de ondernemers van Matchinvest nodig hebben, is iemand die in hen gelooft. Deze persoon zou u voor hen kunnen zijn. Kijkt u maar eens op de website of er een business case is die u interessant lijkt. Is dat het geval, dan neemt u contact met ons op. Wij verstrekken u dan verdere informatie en geven u de mogelijkheid om in gesprek te gaan met de ondernemer. Op deze manier kunt u een bijdrage leveren aan de toekomst van Nederland!