Wij zijn u graag van dienst: 085 30 36 724

Participatiesturing

Investeren in iets nieuws biedt volop mogelijkheden. Heeft u als ondernemer kapitaal over en wilt u graag investeren in een kansrijke innovatie, dan denkt Matchinvest met u mee. Vernieuwen is in een tijd als deze cruciaal om te blijven groeien en niet kopje onder te gaan. Veel bedrijven zitten boordevol ideeën, maar hebben vaak niet voldoende draagkracht in de onderneming zelf. En daar komt u aan bod. Investeren is niet moeilijk, maar dient wel goed te gebeuren. Toekomststrategieën zijn afhankelijk van de juiste acties op het juiste moment. Ervoor zorgen dat dit tijdig gebeurt, kan met behulp van participatiesturing.

Meer controle krijgen

Participatiesturing, ofwel het bijsturen van acties en resultaten in een onderneming waarin u vermogen investeert, zorgt voor de controle die nodig is om succesvol te zijn. Uw vermogen zit in een andere onderneming, dus het draait om resultaat. Dan wilt u over die onderneming ook alles weten. Hoe verloopt het met de strategieën? Wat gebeurt er met uw investering? Vragen die u eenvoudig kunt beantwoorden door gebruik te maken van een management dashboard als participatiesturing. Een web based dashboard om het voor u als investeerder gemakkelijker te maken informatie in te zien, uw investering te volgen én – indien nodig – bij te sturen.

Een duidelijk overzicht van acties

Matchinvest ontwikkelt dit management dashboard, Infocuz, samen met u als investeerder. Een handig overzicht met inzicht in de behaalde resultaten en de mogelijkheid tot reactie hierop geven u meer controle en inzicht in de toekomstplannen van de investering. Ook kunnen rapportages worden uitgedraaid en zijn indicatoren op ieder moment van de dag toe te voegen, te verwijderen of te wijzigen. Concrete acties en concrete resultaten met participatiesturing van Matchinvest, dat is ónze kracht en úw toekomst. Neem direct contact met ons op voor meer informatie, of vraag vrijblijvend een offerte aan. Investeren in de perfecte match doet u bij Matchinvest!