Wij zijn u graag van dienst: 085 30 36 724

Project India zoekt investeerder/aandeelhouder voor landelijke uitrol en door ontwikkelen software

Projectnaam

Project India (M1476)

 

Sector

Auto op Afroep

Reden

Landelijke uitrol

"Project India"

De service is simpel: "Project India" brengt werknemers op afroep een auto naar keuze op hun werkplek voor zakelijk en privé gebruik. Hiermee biedt de organisatie een unieke kruising tussen Autodelen en Autoverhuur. 

Hoe werkt het

De auto wordt gebracht en gehaald op het werk. De gebruiker betaalt alleen het daadwerkelijk gebruik.
De combinatie van de volgende factoren maakt "Project India" uniek:

De gebruikers betalen geen borg en kunnen beschikken over een ruime diversiteit aan type onbestickerde auto’s.

Voordelen t.o.v. andere alternatieven

Een groot voordeel voor de werkgever is dat er rechtstreeks aan de werknemer kan worden gefactureerd zodat dit product een uitstekende aanvulling is op het Openbaar Vervoer en de fiets. Het is duurzaam, flexibel en kosteneffectief. In de praktijk blijkt de dienstverlening een prima alternatief te zijn voor de poolauto. De auto wordt alleen betaald wanneer deze nodig is, er is geen onnodige belasting van een parkeerplaats en er is niemand nodig die de auto’s beheert en controleert.

De organisatie

De organisatie is een innovatieve online mobiliteitsaanbieder die inspeelt op de vraag naar flexibele automobiliteit.
"Project India" maakt gebruik van de bestaande huurvloot in Nederland en heeft afspraken met gerenommeerde verhuurbedrijven in Nederland.

Verdienmodel

Het verdienmodel is eenvoudig, de opbrengsten bestaan uit abonnementsgelden en een commissie van tussen de 10% en 20% over de verhuurtarieven.

Huidige status

Na een pilotfase in Amsterdam heeft de organisatie in 2015 landelijke dekking gerealiseerd. De salesactiviteiten richten zich tot op heden op de TOP1000 van Nederland. In de eerste 6 maanden is een omzet gerealiseerd van € 60.000. Door proactieve marktbewerking is er samen met onder andere Achmea en het AMC te Amsterdam een mobiliteitsplatform opgericht om de 6.000 medewerkers van het AMC te faciliteren in alternatieve mobiliteitsvormen.

Financieringsbehoefte

De € 300.000,- wordt aangewend voor het door ontwikkelen van de software, het intensiveren van de salesactiviteiten en het professionaliseren van de online marketing activiteiten. De huidige aandeelhouder is bereid de meerderheid van de aandelen en de zeggenschap uit handen te geven.

Interesse

Heeft u interesse, wenst u met de ondernemer in contact te komen of wenst u meer informatie, neemt u dan contact met ons op.