Wij zijn u graag van dienst: 085 30 36 724

Matchinvest gaat partnerschap aan met Claassen, Moolenbeek & Partners uit Hulst

Matchinvest is altijd op zoek naar ervaren ondernemers die het platform succesvol willen uitbreiden naar de rest van Nederland. Sinds kort is Matchinvest een samenwerking aangegaan met bedrijfskundig en banquair adviesbureau Claassen, Moolenbeek & Partners uit Hulst.

Het vinden van financiering is voor ondernemers momenteel een hele uitdaging. Het is niet zo vanzelfsprekend een bank als partner te vinden en daarom zoeken ondernemers steeds vaker naar alternatieve kredietvormen, zoals crowdfunding en informeel kapitaal. Ondernemers uit de regio Zeeland die op zoek zijn naar kapitaal, kunnen zich melden bij de heer Waldy van der Walle van CM&P in Hulst. Zij kunnen nu gebruik maken van het Matchinvest netwerk, een landelijk platform waar ondernemers zich kunnen presenteren aan een groep serieuze investeerders.

Voor Matchinvest is het weer een stap in de juiste richting om ondernemers door heel Nederland te kunnen helpen door ze te koppelen aan de juiste investeerders. Een contactpersoon in de regio waar ondernemers en investeerders zich kunnen melden, is voor alle partijen fijn.

Matchinvest gaat uit van een langdurige en succesvolle samenwerking met CM&P in Hulst en heet Waldy van der Walle van harte welkom bij het "team".

http://www.pzc.nl/regio/zeeuws-vlaanderen/adviesbureau-uit-hulst-koppelt-ondernemers-aan-investeerders-1.5473738