Wij zijn u graag van dienst: 085 30 36 724

Matchinvest aanwezig tijdens de Extendum Financieringsdag 2015!
 

Matchinvest geeft informatie over informeel investeren tijdens de Financieringsdag 2015.Financieringsdagen 2015

Door de vele veranderingen in de financieringswereld, banken trekken zich steeds vaker terug en diverse aanbieders van alternatieve financieringsvormen melden zich bij het MKB, weten veel ondernemers niet meer hoe ze hun bedrijf kunnen financieren. Ze zien door de bomen het bos niet meer en kloppen bij hun accountant aan voor advies.

Extendum Corporate Finance, het kennis- en adviescentrum voor accountantskantoren in het MKB, vindt het belangrijk om accountants te informeren over de nieuwe financieringsmogelijkheden van dit moment. Daarom organiseert Extendum op 28 september a.s. de Extendum Financieringsdag 2015.

Leer nieuwe financieringsmogelijkheden kennen!

Tegenwoordig is het voor een MKB-ondernemer steeds lastiger om financiering te krijgen. Bedrijven die zich melden bij bank worden steeds vaker afgewezen, omdat de eisen van de banken erg zijn veranderd. Ondernemers gaan dan ook steeds vaker op zoek naar alternatieve financieringsvormen, eventueel in combinatie met een bankfinanciering.

Er zijn steeds meer alternatieve financieringsvormen te vinden, zoals informele investeerders, crowdfunding, kredietunies of microfinanciering. Maar hoe weet de accountant nu precies welke financiering het beste aansluit bij zijn klant? Het is voor de accountant dan ook belangrijk om op de hoogte te zijn van de vele financieringsvormen en –aanbieders.

Naast Matchinvest zullen 10 andere alternatieve financieringsaanbieders, elk met een unieke propositie, zich presenteren. Op deze manier hopen zowel Extendum, als de 11 financieringsaanbieders, de accountant dusdanig te informeren zodat MKB-ondernemers de juiste weg naar financiering weten te vinden.

Matchinvest is dus als één van de aanbieders van alternatieve financiering aanwezig bij de financieringsdag op manadag 28 september a.s.  bij Hotel van der Valk in Veenendaal. Het programma ziet er als volgt uit:

Programma

11:30 uur Ontvangst
12:00 uur Welkom door Peter Paul Cornielje
12:10 uur Toelichting op financieringsmogelijkheden door Ralph Vaessen
12:30 uur Walking lunch op 'marktplein' met alle Financieringspartners
13:30 uur Workshop 1
14:20 uur Workshop 2
15:10 uur Koffiepauze
15:25 uur Workshop 3
16:15 uur Workshop 4
17:00 uur Afsluiting en borrel

Meer informatie over de Extendum Financieringsdag 2015 vindt u op www.extendumfinancieringsdag.nl. Hier kunt u zich ook inschrijven.