Wij zijn u graag van dienst: 085 30 36 724

DNN vindt investeerder via MatchinvestDNN vindt investeerder via Matchinvest

Net voor de jaarwisseling heeft DNN een deal gesloten met een investeerder uit het netwerk van Matchinvest. DNN had deze groeifinanciering nodig om grote(re) projecten aan te kunnen nemen.

DNN Groep (Dakservice Noord Nederland) te Emmen heeft zich in augustus 2014 gemeld bij Matchinvest om  samen op zoek te gaan naar werkkapitaal t.b.v. orderfinanciering.
DNN ontwikkelt en installeert kwalitatief hoogstaande dak- en gevelsystemen in zowel het nieuwbouw als renovatiesegment. DNN heeft al sinds 2004 ingezet op een industrialisatie van het bouwproces en heeft sindsdien samen met leveranciers diverse innovatieve bouwsystemen ontwikkeld die inmiddels zijn toegepast in vele aansprekende bouwprojecten. DNN levert aan zowel de zakelijke als de particuliere markt, maar wordt voornamelijk ingezet op grote bouwprojecten.

DNN heeft, ondanks de positieve orderintake, in de afgelopen maanden echter ook grotere projecten niet kunnen aannemen, omdat de voorfinanciering niet kon worden gerealiseerd. Daarom is DNN op zoek gegaan naar een investeerder die voorfinanciering mogelijk maakt en helpt de groeistrategie te kunnen realiseren. Inmiddels is de voorfinanciering via onze investeerder dus geregeld en kan DNN dankzij het informele kapitaal verder om de groeistrategie te realiseren.

We wensen DNN en onze investeerder voor nu en in de toekomst heel veel succes.