Wij zijn u graag van dienst: 085 30 36 724

Credion en Matchinvest gaan samen MKB bedrijven en informal investors faciliteren

Credion heeft tot doel: ondernemers te voorzien van voldoende krediet. Maar hoe kan Credion de ondernemer daarna verder helpen? Door onder andere een samenwerking aan te gaan met Matchinvest.Credion

Matchinvest is een platform waar ambitieuze ondernemers zich op een professionele manier kunnen presenteren aan een grote groep investeerders. Deze investeerders zijn op zoek naar interessante bedrijven waar ze in kunnen participeren. Dat kunnen starters zijn, maar uiteraard ook ondernemingen die willen groeien of andere uitdagende plannen hebben waar extern kapitaal voor nodig is. Het doel van Matchinvest is om een match te maken tussen ondernemers en investeerders.

Bedrijven die in aanmerking willen komen voor presentatie aan de investeerders worden door Credion doorgelicht. Matchinvest heeft gemerkt dat ondernemers en investeerders behoefte hebben aan professionele documentatie en advies omtrent investeringsvoorstellen. Met name voor de grotere investeerders is dit belangrijk. De aanwezigheid van deze documentatie leidt tot meer en grotere investeringen, en uiteraard een uitbreiding van de groep investeerders.

Met een positieve visie op ondernemerschap en een groot en waardevol netwerk willen Credion en Matchinvest bijdragen aan het herstel van de Nederlandse economie, de groei van het MKB en verbetering van het ondernemersklimaat in Nederland. Credion en Matchinvest zien in de samenwerking een belangrijke kans voor het MKB. Het is lang niet meer vanzelfsprekend dat ondernemers naar de bank kunnen voor financiering, dus zoeken ze naar alternatieve kredietvormen. Informeel kapitaal is daar één van.

www.credion.nl